TOTAL BLACK

Total black: 5 τοπ συνδυασμοί για να τα φορέσεις όλα μαύρα, όλη μέρα


Eίναι sexy, κομψό και μυστηριώδες.

Είναι διαχρονικό, μια επιλογή που κολακεύει την σιλουέτα του και αναδεικνύει τον πιο στιλάτο εαυτό σου. Χρώμα που κυριαρχεί στην γκαρνταρόμπα πολλών γυναικών και στις καθημερινές εμφανίσεις τους . Το μαύρο χρώμα μπορεί να φορεθεί σε κάθε περίσταση, σε να βγάλει από τη «δύσκολη» θέση, δεν θα σε προδώσει ποτέ. 

Μπορεί καθημερινά να βλέπουμε πολλούς συνδυασμούς διαφορετικών κομματιών ωστόσο το μαύρο κρίνεται ως επιτυχημένη στιλιστική επιλογή στις λεπτομέρειες.  Κάθε γυναικεία σιλουέτα το αναδεικνύει με διαφορετικό τρόπο και οι διαφορές κρίνονται στις λεπτομέρειες. Το ύφασμα είναι αυτό που θα καθορίσει την τελική εικόνα.

Δύο ή περισσότερες υφάνσεις μπορούν να συνδυαστούν κομψά και το αποτέλεσμα να είναι εντυπωσιακό. Ο φετινός χειμώνας αγαπά το μαύρο – ή μαλλον, δεν έχει σταματήσει να το αγαπά ποτέ. Το μότο  της φετινής σεζόν είναι back to basics. Το μαύρο εμπνέει τους σχεδιαστές μεγάλων οίκων μόδας που μινιμαλιστικά το εντάσσουν στις  χειμερινές δημιουργίες τους. To μαύρο είναι πάντα πρωταγωνιστής.

Σε φορέματα και φούστες, παλτό και γόβες, παντελόνια και blazers. Πάντα θα αποτελεί επιλογή για ιδιαίτερες εμφανίσεις και θα αναδεικνύει με μοναδικό τρόπο το στιλ σου. Από την Μάρλεν Ντίντριχ μέχρι την Τζάκι Κένεντι και από την πριγκίπισσα Νταιάνα μέχρι την Νάταλι Πόρτμαν, το μαύρο σημάδεψε το outfit των γυναικών της μεγάλης οθόνης και των γυναικών που άλλαξαν τον κόσμο.

Ακολουθούν πέντε στυλάτοι συνδυασμοί για τις καθημερινές εμφανίσεις σας

1) Μαύρο παντελόνι (δερμάτινο ή vinyl) και μαύρο παλτό με ψηλοτάκουνες γόβες.
 

 

 

 

2) Η blogger Sara Donaldson έχει ως κυρίαρχα χρώματα στην γκαρνταρόμπα της το λευκό, το μαύρο και το γκρι. Ένα σκουρόχρωμο τζι με ένα μαύρο σακάκι είναι ένας υπέροχος, ασφαλής συνδυασμός.

 

3) Διαφορετικοί συνδυασμοί υφάνσεων, εντυπωσιακό στιλιστικό αποτέλεσμα.

 

4) Η blogger και fashion designer Charlie May "παίζει" με το μαύρο στις λεπτομέρειες, Μαύρο handbag και μαύρα mules.

 

5) Μαύρο κολάν και μαύρο cardigan. Ένας από τους πιο stylish συνδυασμούς.