Διακοπές στα χιόνια: Τι να πάρεις μαζί σου για να είσαι η πιο καλοντυμένη στο βουνό  | 0 bovary.gr
Διακοπές στα χιόνια: Τι να πάρεις μαζί σου για να είσαι η πιο καλοντυμένη στο βουνό | 0 bovary.gr
ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΣΤΑ ΧΙΟΝΙΑ

Διακοπές στα χιόνια: Τι να πάρεις μαζί σου για να είσαι η πιο καλοντυμένη στο βουνό


Είναι σχεδόν σίγουρο ότιοι περισσότερες πιστεύετε ότι κομψότητα και διακοπές στα χιόνια δεν πάνε μαζί.

Κι όμως, κάνοντας τις σωστές επιλογές την ώρα που πακετάρεις την βαλίτσα σου, θα καταφέρεις να τραβήξεις τα βλέμματα πάνω σου στο χιονοδρομικό κέντρο, στη βόλτα στο βουνό, στο σαλέ και στην βραδινή έξοδο.

Και ακόμη αν δεν θέλεις να αποχωριστείς το μαύρο σου μπουφάν, το αγαπημένο σου ζιβάγκο και τις χοντρές σου μπότες... τα παρακάτω στιλιστικά tips θα δώσουν άλλον αέρα στο look σου.

  • Ναι στα πουλόβερ με εορταστικά prints

 

 

A photo posted by Alyson Haley (@alyson_haley) on Dec 6, 2016 at 5:51pm PST

 

 

A photo posted by Freak Fashion™ (@freak__fashion) on Nov 30, 2016 at 5:00am PST

 

Στα μαγαζιά θα βρεις αυτά τα εορταστικά πουλόβερ με ελαφάκια, δέντρα, γλυκά κτλ. που θα σε βάλουν και στιλιστικά στο πνεύμα των Χριστουγέννων. Μόνο μην το παρακάνεις... συνδύασέ το με ένα απλό παντελόνι και τις μπότες σου! Σίγουρα όλες θα σου πουν τι ωραίο πουλόβερ!

  • Κάλτσες μέχρι το γόνατο

Εκτός ότι θα νιώθεις πιο ζεστά, μία κάλτσα που να ταιριάζει με την μπότα σου (ή την γαλότσα) θα κάνει την διαφορά στο χιονοδρομικό κέντρο. Με στρας, ρίγες, πολύχρωμα σχέδια ή πιο απλές... σίγουρα θα ταιριάξουν με το skinny μαύρο παντελόνι σου.

Extra tip: Αν πας εκδρομή στα χιόνια με το αγόρι σου, φόρεσε ένα ζευγάρι κάλτσες και το βράδυ. Ο λόγος; Διάβασέ τον εδώ.

  • Πουλόβερ φόρεμα
 

A photo posted by Speak__fashion (@speak__fashion) on Dec 2, 2016 at 3:47am PST

Κι όμως, αυτό το ρούχο όχι μόνο είναι της μόδας, αλλά μπορεί να φορεθεί όλη μέρα. Προτίμησέ το πρωί με ένα χοντρό κολάν για να είσαι άνετη και sneakers και το βράδυ με ένα καλσόν και τα ψηλοτάκουνά σου. Μην ξεχάσεις πως πάντα τα κοσμήματα κάνουν την διαφορά, γι' αυτό μην τα παραλείψεις στην βραδινή σου έξοδο.

  • Γούνινα ακουστικά

 

 

A photo posted by Free People Atlantic (@fpatlantic) on Nov 30, 2016 at 9:06am PST

Το πιο χρήσιμο αξεσουάρ για τις κρύες μέρες στο βουνό. Ζεσταίνει το πρόσωπο και τα αυτιά σου και κάνει την διαφορά στο look σου. Μπορεί βέβαια, να μην ακούς καλά, όταν σου μιλάνε, αλλά είναι τρομερά χρηστικό.

  • Δερμάτινο κολάν

 

 

Είναι βολικά και τα νέα σχέδια που θα βρεις στα μαγαζιά θα σε ενθουσιάσουν. Διαφάνειες, φερμουάρ και push up εφαρμογή είναι τα trends που κυριαρχούν στα κολάν. Φόρεσέ το με τις αγαπημένες γαλότσες και το σκούφο σου... ότι πιο άνετο! Extra tip: Το κόκκινο μποτάκι είναι τάση, δες την εδώ.

  • Πουλόβερ με mini φούστα

 

 

Μία mix&match επιλογή που θα δώσει τέλος στην ερώτηση του πως θα είσαι σέξι και ζεστή ταυτόχρονα. Ένα γκρι πουλόβερ με μία μετάλικ φούστα είναι η καλύτερη επιλογή