NAVY BLUE

Ντύσου στα... μπλε: Εύκολο σαν το μαύρο, αλλά ιδιαίτερο -Οι βασικοί κανόνες


Είναι ένα από τα χρώματα που τη νέα σεζόν θα κεντρίσουν το ενδιαφέρον των fashion editors και των fashionistas ανά τον κόσμο.

Είναι κομψό, διακριτικό και γοητευτικό. Μπορεί να φορεθεί όλη την ημέρα και οι συνδυασμοί που μπορεί να γίνουν με αυτό, ποικίλλουν. Λίγο πριν την εκπνοή του 2016, κάνουμε focus στις τάσεις που θα κυριαρχήσουν τη νέα σεζόν. Το blue navy είναι μία από αυτές. Μπορεί το μαύρο να είναι μια «ασφαλής», all time classic επιλογή ωστόσο και το σκούρο μπλε φαίνεται να είναι must επιλογή της σεζόν που έρχεται και έχει ήδη κερδίσει φανατικές φίλες. Ίσως να έχεις ήδη στην γκαρνταρόμπα σου blue navy κομμάτια που θα μπορείς να αξιοποιήσεις και να κάνεις την διαφορά στην εμφάνισή σου.

Πριν από δύο μήνες, είδαμε την – πρωτοπόρο- Ολίβια Παλέρμο με αυτή την τάση στα χείλη. Είχε εμφανιστεί στην Εβδομάδα Μόδας της Νέας Υόρκης με την εν λόγω απόχρωση κραγιόν που ξέφευγα από τα καθιερωμένα.

Ως γνήσιο beauty icon, η Ολίβια Παλέρμο, δεν μπορεί παρά να καινοτομεί στα τρεντς. H Oλίβια Παλέρμο εμφανίστηκε στην Εβδομάδα Μόδας της Νέας Υόρκης, με απόχρωση κραγιόν που σίγουρα ξεφεύγει από τα καθιερωμένα.

H Oλίβια Παλέρμο έκανε εμφάνιση με αυτό το χρώμα στο show του Dior. Το style icon τόλμησε μια απόχρωση που ο make up artist της, Daniel Martin, εξηγώντας γιατί επέλεξε τη συγκεκριμένη απόχρωση δήλωσε «ότι δίνει βάθος και μυστήριο σε ένα σοφιστικέ look. To navy είναι το νέο κόκκινο». Η διαδρομή του σκούρου μπλε ξεκινά ήδη από το 1940, σε παλτό, σακάκια, φορέματα και ξεφυλλίζοντας τα περιοδικά μόδας της εποχής βλέπουμε ότι από τότε δίνονταν συμβουλές για το πώς θα φορεθεί κατάλληλα.

Πώς να το φορέσεις – Τι να αποφύγεις

1) Το navy blue μπορεί να συνδυαστεί με όλες τις αποχρώσεις αλλά ίσως θα ήταν υπερβολικό να είναι το μοναδικό χρώμα σε μια εμφάνισή σας, δηλαδή σκούρο μπλε από την κορυφή ως τα νύχια. Μπορεί να συνδυαστεί όμορφα με κόκκινο, με γκρι, με μαύρο, με λευκό για πιο ενδιαφέρουσα εμφάνιση.

2) Τo navy blue μπορείτε να το φορέσετε υπέροχα σε τσάντες, παπούτσια και αξεσουάρ.

3) Συνδυάζεται υπέροχα με το jean σας.

4) Μπορεί να φορεθεί στο γραφείο, στη βόλτα, στην επίσημη βραδινή σας έξοδο.

Tρόποι να το φορέσεις:

1) Σε φόρεμα:

 

 

 

2) Σε παλτό

 

 

3) Σε παντελόνι

 

 

4) Mε το jean

 

 

 

5) Με λευκό

 


 

 

TAGS