silverscreenbeautyblog.com
silverscreenbeautyblog.com
MAKEUP TRENDS

Ο μακιγιέρ της Κιμ Καρντάσιαν μας δείχνει πώς θα εφαρμόσουμε τα τελευταία τρεντς στο βάψιμο


Ο Μάριο Ντεντιβάνοβιτς είναι αναμφίβολα ένας τζίνιους make up artist και ο άνθρωπος που κρύβεται πίσω από τα άκρως εντυπωσιακά μακιγιάζ της Κιμ Καρντάσιαν, ιδιαίτερα ως προς τα σαγηνευτικά της μάτια αλλά και για τις φωτοσκιάσεις στο πρόσωπο της.

Ο εξαιρετικά ταλαντούχος αυτός άνθρωπος έχει συνεργαστεί επίσης με άλλες σταρ του Χόλιγουντ όπως η Κέιτι Πέρι, η Κρίσι Τέιγκεν και η Τζένιφερ Λόπεζ, των οποίων τις εμφανίσεις έχει επιμεληθεί για να λάμψουν στο κόκκινο χαλί.

Κάνοντας έναν απολογισμό στα makeup trends του 2016, ο Μάριο Ντεντιβάνοβιτς επιλέγει τα πέντε καλύτερα από το Ινσταγκραμ, ενώ παράλληλα δίνει όλες τις απαραίτητες συμβουλές, για να μπορέσετε να τα υιοθετήσετε χωρίς να είστε υπερβολικές και το αποτέλεσμα να δείχνει πασέ.

Ματ χείλη

Σε αντίθεση με τα ματ κραγιόν, ο Ντεντιβάνοβιτς αντιπαθεί τα liquid, τα οποία όπως λέει προκαλούν ξηρότητα στα χείλη, κάτι που δεν είναι και τόσο κολακευτικό, όταν πρόκειται να συναναστραφείτε με έναν άνδρα. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι όλα τα ματ κραγιόν είναι ιδανικά, μιας και θα πρέπει να επιλέγετε εκείνα που αφήνουν μια βελούδινη αίσθηση στα χείλη. Για να το πετύχετε, προτείνει να κάνετε σκραμπ με μια οδοντόβουρτσα πριν την εφαρμογή τους. 

Στρόμπινγκ

Μια τεχνική μακιγιάζ που εκτός από εμμονή, έχει φέρει εκατοντάδες like στις φωτογραφίες των γυναικών στα social media. Για όσες δεν το γνωρίζετε, είναι το νέο κοντούριγνκ που προάγει το φως και τη λάμψη της επιδερμίδας. Παρόλα αυτά σύμφωνα με τον μακιγιέρ της Κιμ, το αποτέλεσμα που δίνει είναι μεν εντυπωσιακό στις φωτογραφίες, αλλά όχι και τόσο κολακευτικό στην πραγματικότητα, όταν είναι υπερβολικό. Αυτό που συμβουλεύει είναι να προσαρμόσετε τα προϊόντα που επιλέγετε στον τύπο της επιδερμίδας σας, κάτι που σημαίνει ότι θα χρειαστείτε προϊόντα τόσο με κρεμώδη όσο και με πουδρέ υφή.

Τετράγωνα φρύδια

Τα τετράγωνα φρύδια ή όπως τα αποκαλεί «boxy brows», με τις αυστηρές γραμμές και το όμπρε χρώμα, είναι εντυπωσιακά μα ξεπερασμένα. Αυτό το χαρακτηριστικό του προσώπου σας πρέπει να είναι πάντοτε περιποιημένο, αλλά να διακρίνεται από μια φυσικότητα. Ο μακιγιέρ προτείνει να τα χτενίζετε με το ειδικό βουρτσάκι προς τα πάνω και να συμπληρώνετε τα κενά με ένα μολύβι φρυδιών και για να σταθεροποιήσετε το αποτέλεσμα δεν έχετε παρά να ψεκάσετε στο βουρτσάκι λίγη λακ και να τα χτενίσετε ξανά.

 

 

Draping για αγαλματένιο πρόσωπο

Είναι η τέχνη που θέλει την εφαρμογή του ρουζ στη φυσική μορφή του ζυγωματικού και όχι στα μάγουλα και χρησιμοποιείται ήδη από τη δεκαετία του 1980. Ο μακιγιέρ της Κιμ υποστηρίζει ότι έχει χρησιμοποιήσει και εκείνος αυτήν την τεχνική για τις ανάγκες φωτογράφισης, όμως δεν τη θεωρεί ιδανική για μια έξοδο ή για το πρωινό μακιγιάζ στο γραφείο. Προτιμάει λοιπόν το κοντούρινγκ που γίνεται με μπρόνζερ και δημιουργεί ένα τέλειο αποτέλεσμα τόσο στο φωτογραφικό φακό όσο και στην πραγματικότητα.