«Hands-on-your-face»: Αυτό είναι το νέο τρεντ στις selfie -Για σέξι φωτογραφίες | 0 bovary.gr
«Hands-on-your-face»: Αυτό είναι το νέο τρεντ στις selfie -Για σέξι φωτογραφίες | 0 bovary.gr
ΗΑΝDS ON YOUR FACE

«Hands-on-your-face»: Αυτό είναι το νέο τρεντ στις selfie -Για σέξι φωτογραφίες


Ο όρος selfie είναι μάλλον γνωστός από τα 1800s, όταν για πρώτη φορά εμφανίστηκαν στην αγορά οι φωτογραφικές μηχανές, όμως μόνο τα τελευταία χρόνια έχει γίνει τόσο δημοφιλής. Για την ακρίβεια, δεν υπάρχει περίπτωση να περάσει μέρα χωρίς να βγάλετε εσείς τον εαυτό σας φωτογραφία με την εσωτερική κάμερα της κινητής σας συσκευής ή χωρίς να «πέσετε» πάνω σε μια selfie κάνοντας μια σύντομη βόλτα στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Αν πιστεύετε, ότι πρόκειται για απλές φωτογραφίες, η τέχνη των selfies έχει τα δικές της εφαρμογές βελτίωσης της εικόνας μέσω φίλτρων, καθώς και τους δικούς της κανόνες φωτισμού, συμπεριφοράς, μακιγιάζ και εκφραστικότητας, που εξελίσσονται διαρκώς.

Παλιότερα, η τάση ήθελε για παράδειγμα το duck face ή το  squinching ή την έκφραση των χειλιών που μοιάζει με ψάρι, όμως το 2017 φέρνει μαζί του ένα νέο τρεντ, πολύ πιο σέξι από τις υπόλοιπες πόζες, που είναι γνωστό ως «hands-on-your-face».

Το παραπάνω τρεντ δεν σχετίζεται τόσο με την αψεγάδιαστη και εκθαμβωτική εικόνα ενός προσώπου, αλλά περισσότερο με την αυτοπεποίθηση που το άτομο εκπέμπει στη φωτογραφία του, ακόμα κι αν έχει ορισμένες ατέλειες.

Το  «hands-on-your-face» δεν απαιτεί μακιγιάζ ή ένα καλό χτένισμα. Το μόνο που πρέπει να κάνετε είναι να ακουμπήσετε τα δάχτυλα του ενός χεριού σας γύρω από την περιοχή του στόματος ή επάνω στα χείλη σας, να «δαγκώσετε» απαλά ένα από τα δάχτυλα σας, όπως ακριβώς η Κένταλ Τζένερ στην παρακάτω selfie ή ακόμα και να καλύψετε το μισό σας πρόσωπο με το ένα σας χέρι.

 

 

Plus tip: Θεωρείται ιδανικό τρικ για να αναδείξετε ένα εντυπωσιακό και κομψό μανικιούρ, αλλά και για να καλύψετε σημάδια στο πρόσωπο ή ατέλειες, όπως ένα σπυράκι.

Fashion bloggers, αλλά και σελέμπριτις όπως η Τζίτζι Χαντίντ και άλλες έχουν εδώ και αρκετό καιρό υιοθετήσει το συγκεκριμένο τρόπο για φωτογραφίες selfie και σας δείχνουν πώς να το κάνετε κι εσείς με στιλ!