OFFICE LOOK

Ντυνόμαστε για το γραφείο τώρα που έχει κρύο -7 συνδυασμοί


Η καλή μέρα φαίνεται από το πρωί. Και αυτό ισχυεί ακόμα και για τις εμφανίσεις μας. Για πολλές γυναίκες είναι βραχνάς ο συνδυασμός των ρούχων που θα κάνουν το πρωί πριν φύγουν για τη δουλειά τους.

Ο χρόνος είναι ελάχιστος, το άγχος για να τα προλάβουν όλα είναι τις περισσότερες φορές το κυρίαρχο αίσθημα και το κρύο πολλές φορές τους «στερεί» έμπνευση. Στο γραφείο η εμφάνισή σας θα πρέπει να εκπέμπει δυναμισμό, αυτοπεποίθηση και κομψότητα. Το «φοράω ό,τι βρίσκω μπροστά μου» εδώ δεν ισχυεί. Γιατί η εμφάνισή μας στη δουλειά καθρεπτίζει την προσωπικότητά μας. Τον χειμώνα οι επιλογές ποικίλλουν. Πολλές φορές φοράμε ένα απλό παντελόνι και ένα τοπ. Αλλά υπάρχουν τόσες ιδέες...

Τα ρούχα που θα επιλέξετε θα πρέπει να σας κρατάνε ζεστή και άνετη. Στην δουλειά περνάτε πολλές ώρες μέσα στην ημέρα σας, κυρίαρχο κρίτηριο στην επιλογή που θα κάνετε θα πρέπει να είναι το πόσο όμορφα σας κάνουν να νιώθετε. Πολλές φορές φοράμε ρούχα στενά, αυστηρού ύφους που τελικα δεν μας βοηθούν να νιώθουμε άνεση και να είμαστε παραγωγικές. Ο φετινός χειμώνας αγαπά το preppy look. Τα all time classic κομμάτια παραμένουν ψηλά στις προτιμήσεις αλλά βλέπουμε και την είσοδο πιο εναλλακτικών κομματιών: βλέπουμε velvet και leather jackets, pantsuits (χαλαρό κοστούμι) και cullotes (παντελόνι σε πιο φαρδιά γραμμή).

Τι να επιλέξετε – Τι να αποφύγετε:

1) Φορέστε ρούχα που σας κολακεύουν. Οχι τόσο φαρδιά που να σας προσθέτουν πόντους, όχι τόσο στενά που δεν σας κάνουν να νιώθετε άνετα.

2) Μην ντυθείτε σαν «κρεμμύδι» επειδή κάνει κρύο... έξω: Στους χώρους εργασίας συνήθως οι θερμοκρασίες είναι σε φυσιολογικά επίπεδα. Εχουμε την τάση να φοράμε τα ρούχα μας «το ένα πάνω από το άλλο». Οχι. Διαλέξτε ρούχα που ναι μεν σας κρατούν ζεστή αλλά κατά τη διάρκεια της ημέρας δεν σας κάνουν να νιώθετε άβολα.

3) Φορέστε σακάκι, φόρεμα, midi φούστα, pencil παντελόνι, ένα relaxed jean. Πολλές φορές βλέπουμε ένα αδιάφορο παντελόνι και ένα αδιάφορο τοπ συνδυασμένα πρόχειρα. Δοκιμάστε το διαφορετικό από το τετριμμένο.

4) Οχι στους προκλητικούς συνδυασμούς: Πχ μια βινύλ φούστα είναι ένα πολύ stylish κομμάτι αυτή την περίοδο. Δεν είναι ανάγκη μια βινύλ μίνι φούστα να συνδυαστεί με ένα καλσόν πχ. Στο χρώμα του δέρματος, με over the knee boots. Τoo sexy και όχι για τον χώρο εργασίας.

5) Μην φοβηθείτε τα χρώματα. Ναι στους all time classic συνδυασμούς, ναι και στα πιο έντονα prints. Ο χειμώνας θέλει χρώμα.

Ακολουθούν 7 διαφορετικές επιλογές για τις πιο stylish εμφανίσεις στο γραφείο

1) Φορέστε μια midi φούστα και sweater

 

A photo posted by Burcu & Serap (@beneklis) on Jan 10, 2017 at 2:53am PST

 

2) Blazer και pencil ή jean παντελόνι

 

A photo posted by ZE GARCIA (@zegarciaoficial) on Jan 11, 2017 at 2:12pm PST

 

3) Φορέστε pantsuit. To κοστούμι σε πιο χαλαρή γραμμή

 

A photo posted by Perron de Paris (@perrondeparis) on Jan 11, 2017 at 12:08pm PST

 

A photo posted by FashionDsires (@fashiondsires) on Jan 7, 2017 at 11:44am PST

 

4) Δερμάτινο jacket (μαύρο ή καμηλό)

 

A photo posted by Her Daily Cravings (@doseofcraves) on Jan 11, 2017 at 5:35pm PST

 

A photo posted by maiko_vivi (@maiko_vivi) on Jan 11, 2017 at 5:02pm PST

 

5) Φορέστε sweater dress

 

6) Relaxed jeans με πουλόβερ

 

A photo posted by ↠ Laura ↞ (@laura.gutierrezb) on Jun 12, 2016 at 4:29pm PDT

 

A photo posted by Diana Catanoaia (@dianacatanoaia) on Dec 14, 2014 at 1:14pm PST

 

7) Φορέστε velvet jacket