DEUX PIECES

Deux pieces ή αλλιώς φούστα μπλούζα ασορτί -Φόρα σωστά τη hot τάση



Ντε πιες. Η' αλλιώς σετ ή matchy look.

Το σύνολο – παντελόνι και σακάκι, φούστα με σακάκι ή crop top στο ίδιο μοτίβο- επιστρέφει δυναμικά ή μάλλον, τελικά, δεν έφυγε ποτέ από τη μόδα.

Πριν από λίγες ημέρες η Αμάλ Αλαμούντιν σε επίσημη δημόσια εμφάνισή της επέλεξε ντε πιες, ένα loose fitting σύνολο σε ivory κεντρίζοντας τα βλέμματα. Eίναι θηλυκό, σέξι, είναι γοητευτικό, είναι κομψό. Αναδεικνύει τη σιλουέτα σου και είναι ασφαλής επιλογή.

 

 

A photo posted by @guysandpeople on Jan 18, 2017 at 1:03am PST

 

 

 

A photo posted by @okmagazine_ru on Jan 18, 2017 at 6:20am PST

 

 

Το ταίριασμα του πάνω κομματιού με το κάτω ήταν, είναι και θα είναι μια στιλιστική επιλογή που μας ταξιδεύει πίσω στο χρόνο, ήδη από την δεκαετία του 60' το είδαμε να επιλέγεται από γυναίκες που ομολογουμένως είχαν άποψη για το στιλ.

Το σύνολο δεν έχει εποχή. Μπορεί να φορεθεί την Άνοιξη με prints που κάνουν την διαφορά, μπορεί να φορεθεί και τον χειμώνα: σύνολα σε πιο γήινες αποχρώσεις με ενδιαφέροντα μοτίβα. Μπορείς να δημιουργήσεις μόνη σου ένα matchy look κάνοντας τον σωστό συνδυασμό των κομματιών.

Τι να προσέξεις - Τι να αποφύγεις

1) Το ντε πιες δεν σε περιορίζει. Μπορεί να φορεθεί από το πρωί μέχρι το βράδυ. Να υποστήριξει ένα εντυπωσιακό office look ή μια επίσημη εμφάνιση.

2) Αν δημιουργήσεις μόνη σου ένα σύνολο είναι σημαντικό η ποιότητα των ρούχων που θα συνδυάσεις να είναι η ίδια. Είναι λάθος η σκέψη να συνδυάσεις δύο κομμάτια ακριβώς ίδιου χρώματος ή print, αλλά διαφορετικής ποιότητας. Το αποτέλεσμα δεν θεωρείται τόσο κομψό.

3) Μην πέσεις στην παγίδα να ντυθείς από την κορυφή μέχρι τα νύχια με το ίδιο ακριβώς χρώμα. Το ντε πιες θέλει εναλλαγή του σε παπούτσια και τσάντα για να μπορεί να δείχνει ακόμα πιο stylish. Δείχνεις έτσι ότι έχεις άποψη.

4) Προσοχή στα αξεσουάρ. Αν το ντε πιες έχει έντονο μοτίβο, μην το κάνεις πιο βαρύ φορτώνοντάς το με βαριά κοσμήματα.