MΑΥΡΟ ΤΖΙΝ

Το νέο τζιν είναι μαύρο -Φόρα το όλη μέρα, σικάτοι συνδυασμοί


Τζιν, ο πρωταγωνιστής. Ενα κομμάτι που ήταν, είναι και θα είναι ψηλά στις προτιμήσεις μας απλά γιατί ταιριάζει με όλα και μας βολεύει.

Κάνουμε μαζί του εύκολα ατέλειωτους συνδυασμούς, μας κολακεύει, μας κάνει να δείχνουμε στιλάτες.

Το μαύρο τζιν, κομμάτι – επανάσταση.

Μπορεί το blue jean να είναι η κλασική επιλογή για όλες τις ώρες της ημέρας, ωστόσο το μαύρο τζιν έρχεται να κεντρίσει το ενδιαφέρον μας γιατί όχι μόνο βολικό είναι, αλλά ακόμα πιο κολακευτικό και από το all time classic blue jean.

Το βλέπουμε σε πολλές street style εμφανίσεις και όπως αναφέρουν fashion editors σε όλο τον κόσμο «Αυτό το κομμάτι το περιμέναμε και είναι επανάσταση!».

Ενα skinny black jean μπορεί να σε κάνει να νιώσεις sexy χωρίς προσπάθεια. Απλά γιατί έχει την ιδιότητα να αγκαλιάζει το σώμα σου αναδεικνύοντας τις καμπύλες σου, ταιριάζει σε κάθε σωματότυπο.

Οι μετοχές του μαύρου τζιν ανεβαίνουν συνεχώς και οι τρόποι με τους οποίους μπορεί να φορεθεί συνεχώς διευρύνονται.

Πώς να το φορέσεις

1) Το μαύρο τζιν ταιριάζει με όλα. Μπορεί να προσαρμοστεί σε κάθε στιλ εμφάνισης. Είναι ροκ αλλά και θηλυκό, σέξι και στιλάτο. Μπορείς να το συνδυάσεις είτε με ένα blazer είτε με ένα jacket. Με το παλτό σου, με πουκάμισο (λευκό ή τζιν), με ένα τοπ. Με sweater ή με σμόκιν σακάκι.

2) Το παπούτσι είναι πολύ σημαντικό κεφάλαιο. Μπορείς να το συνδυάσεις με ankle boots ή με ψηλοτάκουνα, με sneakers ή με over the knee boots. Eσύ τους προσδίδεις το στιλ που θέλεις.