ΠΑΠΟΥΤΣΙΑ 2017

Τα 5 παπούτσια που θα φοράμε όλο το 2017


Ξέρουμε ότι περιμένεις πως και πως να μπεις σε ανοιξιάτικη διάθεση, αλλά ο καιρός δείχνει ακόμα τα δόντια του και δεν σε αφήνει να φορέσεις κάτι που δεν χρειάζεται... καλτσάκια.

Το 2017 δεν ξέρουμε αν μπήκε δυναμικά για σένα, η μόδα όμως δείχνει ότι «Ναι, αυτή η χρονιά θα κάνει τη διαφορά και δεν θα σε αφήσει να βαρεθείς». Και αυτό ισχυεί τόσο για τα ρούχα, όσα και για τα αξεσουάρ και φυσικά τα παπούτσια.

Αυτά που μας κάνουν να βηματίζουμε με στιλ και καθορίζουν σε μεγάλο βαθμό το πόσο κομψή θα είναι η εμφάνισή μας.

Το 2017 αγκαλιάζει πολλές τάσεις που είδαμε να κυριαρχούν το 2016. Πχ velvet και metallic λεπτομέρειες είναι ξανά στο προσκήνιο με ακόμα μεγαλύτερη έμπνευση.

Εχουμε πάρει ήδη μια πρώτη γεύση για τα παπούτσια που θα κυριαρχήσουν στις επιλογές μας, από τις street style εμφανίσεις του εξωτερικού.

Παπούτσια βολικά, παπούτσια που μπορεί βλέποντάς τα με την πρώτη να πεις αυθόρμητα «Εγώ, με αυτά ποτέ». Πριν βιαστείς να πεις κάτι τέτοιο δες πως φορέθηκαν από γυναίκες που τα προτίμησαν για τις al day εμφανίσεις τους.


1) Παπούτσι... από βελούδο:

Τα velvet shoes στο προσκήνιο. Bελούδο, αυτό το πολυτελές ύφασμα δεν θα το δούμε μόνο στις χειμερινές μας εμφανίσεις, αλλά και όσο θα ανοίγει ο καιρός.

Δεν θα το δούμε μόνο στα booties, αλλά και στα sneakers και στα slippers.

 

 

2) Μetallic λεπτομέρειες: Χρυσό, ασήμι, κάτι να λάμπει! Μεταλλιζέ όχι μόνο φούστες και jackets, αλλά και παπούτσια, που μπορούν να ταιριάξουν με όλα.

Οι μεταλλικές λεπτομέρειες αγαπήθηκαν από το 2016 και τις βλέπουμε και αυτή τη χρονιά!

 

3) Κεντήματα (και στα παπούτσια!), σχέδια: Οχι μόνο στα ρούχα, αλλά και στα παπούτσια.

Το 2017 λατρεύει τα κεντήματα στα booties αλλά και στα flat παπούτσια.

 

4) Mules: Και το 2017 τα mules είναι στο προσκήνιο.

Συνδυάζονται με όλα και ο χρόνος δείχνει ότι τα αγαπά και τους δίνει έμφαση!

 

 

5) Αthletic slides: Ναι, με την πρώτη ματιά μπορεί να πεις «Σιγά μην φορέσω εγώ αυτές τις.. παντόφλες!».

Ναι, είναι flip flops πιο αναβαθμισμένα. Είναι άνετα, τα είδαμε να φοριούνται από σταρ του εξωτερικού (εκτός σπιτιού) και είναι απίστευτα βολικά.