marieclaire.com
marieclaire.com
ΝΥΦΙΚΟ ΧΤΕΝΙΣΜΑ

Αλυσίδες όχι στο λαιμό, αλλά στα μαλλιά- Το τρεντ για τις νύφες του 2017


Τι είναι αυτό που πρέπει να προσέξει κάθε μέλλουσα νύφη πριν τα σκαλιά της Εκκλησίας;

Το bridal look!

Γιατί το νυφικό χτένισμα μπορεί να ανήκει στη λίστα με εκείνες τις δεκάδες υποχρεώσεις, όπως η επιλογή του νυφικού, τα προσκλητήρια των καλεσμένων ή το μακιγιάζ, αλλά τη μέρα του γάμου κλέβει την παράσταση.

Μακριά μαλλιά πιασμένα σε κομψά σινιόν, αέρινα χτενίσματα με ελαφρά κυματιστές άκρες, χαλαρές κοτσίδες, μπούκλες, κότσοι με όγκο είναι μερικές μόνο από τις δεκάδες εκδοχές του.

Αυτή τη φορά όμως εστιάζουμε στις νυφικές πλεξούδες, που ταιριάζουν σε μάξι νυφικά με έθνικ επιρροές αλλά πλέον στολίζονται με το πιο πρωτότυπο αξεσουάρ για τα μαλλιά: τις αλυσίδες.

Η λεπτομέρεια αυτή είναι το χοτ τρεντ στα νυφικά χτενίσματα του 2017 και μπορεί να μεταμορφώσει το στιλ σας στο λεπτό.

Οι αλυσίδες πλέκονται περίτεχνα με τις πλεξούδες και υπεύθυνος αυτής της έμπνευσης είναι ο Αντίρ Αμπεργκελ διάσημος hair stylist και image maker.

 

Το ρομαντικό στιλ του χτενίσματος αυτού «παντρεύεται» με την έτζι πλευρά με τη χρήση μικροσκοπικών αλυσίδων σε ασημένια ή μπρονζέ απόχρωση.

Οπως υποστηρίζει ο έξπερτ, μια αλυσίδα μπορεί να τοποθετηθεί σε οποιοδήποτε είδος πλεξούδας. Για τα βραβεία SAG η ατημέλητη υφή στα μαλλιά της Βανέσα Κίρμπι, που επιμελήθηκε, μετατράπηκαν σε επικό χτένισμα.

Οι αλυσίδες του Αμπεργκελ δεν είναι κάποιο κόσμημα, αλλά ένα αξεσουάρ μαλλιών που σχεδίασε ο ίδιος και πιο συγκεκριμένα ένα κοκαλάκι, που στη μια του πλευρά έχει χτενάκι που σταθεροποιείται στο κεφάλι και από την άλλη έχει αλυσίδες που κρέμονται.