instagram
instagram
ΠΙΡΣΙΝΓΚ ΣΤΑ ΑΚΡΑ

Σκουλαρίκια στα νύχια – Φόρεσε περισσότερα από ένα, όπως η Κιμ Καρντάσιαν


Φαντασία και δημιουργικότητα. Δύο έννοιες που είναι στενά συνδεδεμένες με την περιποίηση των άκρων, αφού μέσα στα χρόνια έχουμε δει εκατοντάδες ιδέες και προτάσεις για μανικιούρ που κλέβουν την παράσταση.

Πολλές φορές όμως οι τάσεις επανέρχονται στο προσκήνιο, κάνοντας δυναμικό comeback. Κάτι τέτοιο φαίνεται πως συμβαίνει και με το πίρσινγκ στα νύχια, που θυμίζει τα '90s.

Την αρχή έκανε η διάσημη τηλεπερσόνα Κιμ Καρντάσιαν, που γνωρίζει πολύ καλά ότι μπορεί να επηρεάσει το γυναικείο κοινό με τις στιλιστικές και όχι μόνο επιλογές.

Κατά τις διακοπές της στην Κόστα Ρίκα, χρησιμοποίησε τον προσωπικό της λογαριασμό στο snapchat για να κάνει επίδειξη της νέας πρότασης στο μανικιούρ, που θέλει κρίκους και αλυσίδες φορεμένα στα νύχια σαν σκουλαρίκια.

Οσο για το σχήμα των νυχιών, μπορείτε να πειραματιστείτε με οβάλ, τετράγωνα ή στιλέτο και να κάνετε το πίρσινγκ στις άκρες.

Μια «έξυπνη» ιδέα για να ανανεώσετε την εμφάνιση των χεριών σας, χωρίς υπερβολές. Αν είστε διστακτικές απέναντι της, επιλέξτε ένα ουδέτερο μανό και προσθέστε απλά έναν μικρό χρυσό κρίκο, για μίνιμαλ αποτέλεσμα.

Δείτε το snapchat της Κιμ Καρντάσιαν:

 

 

Πίρσινγκ στα νύχια γυναικών, για να εμπνευστείτε!