09|03|2017 10:30
SHARE
ΑΝΟΙΞΙΑΤΙΚΑ ΤΖΑΚΕΤ

Τα 5 τοπ τζάκετ της άνοιξης -Οι συνδυασμοί για να είσαι στιλάτη


Τζάκετ, το άνετο και βολικό. Αυτό το κομμάτι δεν έχει εποχή, δεν θα φύγει ποτέ από τη μόδα,  είναι κομμάτι «επένδυση».

Το τζάκετ είναι το κομμάτι που ταιριάζει σε κάθε περίσταση, που μπορεί να συνδυαστεί με όλα.

Ενα τζάκετ μπορεί να φορεθεί σε μια εμφάνιση στο γραφείο, σε μια απογευματινή ή βραδινή έξοδο, ακόμα και με ρούχα γυμναστηρίου.

Το εν λόγω κομμάτι δεν φοριέται μόνο τους φθινοπωρινούς και χειμερινούς μήνες.

Μπορεί να φορεθεί άνετα και την άνοιξη και να κάνεις με αυτό απρόσμενους, διαφορετικούς, ακόμα και εκκεντρικούς συνδυασμούς, απογειώνοντας το layering.

Κάποια από τα είδη τζάκετ που ακολουθούν ίσως να τα έχεις ήδη στην γκαρνταρόμπα σου, γιατί τα περισσότερα από αυτά είναι ψηλά στις προτιμήσεις εδώ και χρόνια.

Ενα τζιν τζάκετ, ένα suede ή leather τζάκετ δεν σε «προδίδουν» ποτέ.

1) Suede τζάκετ: Είναι το κομμάτι που μπορεί να αναβαθμίσει τις καθημερινές σου ανοιξιάτικες εμφανίσεις και να συνδυαστεί είτε με παντελόνι (τζιν ή λευκό) ή με φόρεμα.

 

 

A post shared by THE KOOPLES (@thekooplesofficial) on Jan 9, 2017 at 10:43am PST

 

 

A post shared by Emma Davis (@emdavis001) on Mar 7, 2017 at 1:22pm PST

 

 

A post shared by JOFAMA - Fashion (@jofamafashion) on Mar 7, 2017 at 6:25am PST

 

2) Βiker τζάκετ:  Ενα μαύρο, biker jacket τείνει να δίνει διαχρονικό κομμάτι και κερδίζει συνεχώς έδαφος στις επιλογές μας.

Φοριέται με Τ- Shirt και jean ή ακόμα και με ένα midi φόρεμα.

 

 

 

 

 

A post shared by Miss-M Kapellen (@missm_fashion) on Mar 6, 2017 at 11:15pm PST

 

3) Βοmber Jacket: Από σατέν, δέρμα, βελούδο ή κεντημένο,το σακάκι bomber jacket συνεχίζει να υπάρχει σταθερά στις επιλογές μας. Μπορείτε να  το συνδυάσετε με pencil φούστες δημιουργώντας  ένα κλασσικό και σύγχρονο στυλ  γραφείου. Για τις casual εμφανίσεις σας μπορείτε να το φορέσετε με το τζιν σας και τα αθλητικά σας ή ακόμα και με την φόρμα σας ή το κολάν σας. Πάνω από ένα  βραδινό look προσθέτει δημιουργικό και μποέμ στιλ.

 

A post shared by Fabienne Maxi (@fabiennemaxi) on Mar 8, 2017 at 10:39am PST

4) Τζιν τζάκετ: Το τζάκετ που δεν μας προδίδει ποτέ. Μust have κομμάτι της γκαρνταρόμπας μας. Την άνοιξη, το τζιν τζάκετ αγαπά τη μαρινιέρα και την δαντέλα. Με Τ- Shirt ή με φόρεμα, είναι μια ασφαλής επιλογή.

 

 

A post shared by SG Photography (@sg.bildern) on Mar 7, 2017 at 1:30pm PST

 

 

 

 

 

5) Military (Στρατιωτικό) Τζάκετ: Το χακί στρατιωτικό μπουφάν, αν φορεθεί με τρόπο έξυπνο, όχι μόνο δεν θα επισκιάσει την θηλυκότητά, αλλά αντιθέτως θα αναδείξει την πιο δυναμική πλευρά της. Τις τελευταίες σεζόν το στρατιωτικό μπουφάν συγκεντρώνει το ενδιαφέρον στα catwalks των μεγαλύτερων οίκων μόδας. Συνδυάζεται εύκολα, φοριέται με πολλούς τρόπους και μπορεί να συνοδεύσει κομμάτια της γκαρνταρόμπας σας, τα οποία δεν έβρισκαν το κατάλληλο πανωφόρι για να αποκτήσουν χαρακτήρα. Η γκάμα των military jackets, μεγάλη. Oversized ή διακοσμημένα με χάντρες, κρύσταλλα, κεντήματα ή patches. Μπορείτε να φορέσετε το military jacket σας με καρό πουκάμισο, με skinny παντελόνι ή pencil blue jeans, δεσμάτινη φούστα, crop top ή κάποιο μίνι sundress.

 

 

 

A post shared by @andyootd1 on Feb 25, 2017 at 10:15am PST