shutterstock
shutterstock
ΑΝΟΙΞΙΑΤΙΚΑ ΑΡΩΜΑΤΑ

Αφίξεις: Τα 8 νέα, υπέροχα αρώματα που λατρέψαμε


Υπόσχονται να σε απασχολήσουν αυτή τη σεζόν και να σε παρασύρουν!

Η άνοιξη είναι μια εποχή που φέρνει ξανά στο προσκήνιο τις επιθυμίες μας, αλλά και την έντονη διάθεση για ανανέωση.

Αυτό που χρειάζεται κάθε γυναίκα απαραίτητα και τώρα είναι το άρωμα της. Ενα άρωμα το οποίο θα προστεθεί στη συλλογή της και θα είναι εμπνευσμένο από την αναγέννηση της φύσης, τον ήλιο, τη θάλασσα, τις αμμουδιές, τη φρεσκάδα του καθαρού αέρα και που θα συνδέεται με την προσωπικότητα της. Ιδανικό για τις ζεστές ημέρες, μέχρι και την καρδιά του καλοκαιριού. Σαγηνευτικό και γοητευτικό.

Βρες αυτό που σου ταιριάζει ανάμεσα στις οκτώ καλύτερες προτάσεις της αγοράς, γίνε πρωταγωνίστρια σε κάθε σου εμφάνιση και άφησε το να σε ταξιδέψει.

  • Eau des Merveilles Bleue -Hermes

Ο γαλλικός οίκος, γνωστός για τα κλασικά του αρώματα και η Κριστίν Νάγκελ, δημιούργησαν το Eau des Merveilles Bleue, ένα άρωμα με πατσουλί, νότες ξύλων και θάλασσας. Το άρωμα είναι εμπνευσμένο από τα παιδικά όνειρα, τη θηλυκότητα και τη φαντασία.

uk.hermes.com
uk.hermes.com
  • Bronze Goddess Eau de Parfum -Estee Lauder

Η νέα σέξι πλευρά του καλοκαιριού. Θερμό, αισθησιακό και μυστηριώδες, αυτό το αποπλανητικό, νέο άρωμα συγκρατεί την λάμψη της υπογραφής του καλοκαιρινού Bronze Goddess Eau Fraîche, ταξιδεύοντας αας όμως πιο βαθιά σε καυτές αμμώδεις παραλίες κατά τη διάρκεια του ηλιοβασιλέματος για ακόμα πιο έντονες εμπειρίες. Το άρωμα «ανοίγει» με την χυμώδη ζωηράδα Μανταρινιού και Ιταλικού Περγαμόντο, ενώ ο απρόσμενος ηλεκτρισμός του Εκχυλίσματος Ginger ξυπνά ευχάριστα τις αισθήσεις. Μια εθιστική Κρεμώδης Νότα Coconut συμπληρώνει την μεταξένια ζεστασιά στην καρδιά του αρώματος, ενώ τα άνθη τροπικών Frangipani ανεβάζουν την λουλουδάτη αίσθηση σε συνδυασμό με την πλούσια και έντονη υφή του Jasmine Sambac Absolute. Το άρωμα ενισχύεται από σκιές bronze λάμψης, όπου η απαλή ζεστασιά των Cashmere Woods «ντύνεται» με την φωτεινότητα του Κεχριμπαριού και της μεθυστικής Vanilla Absolute, για μια εντύπωση που ξεδιπλώνει αργά. Το μπουκάλι, σε χρυσό – bronze αντικατοπτρίζει την θερμή, πιο πλούσια και πολυτελή σύνθεση.

 

  • Love Story Eau Sensuelle Eau de Parfum -Chloe

Ενα λουλουδένιο άρωμα για τις γυναίκες που αγαπούν την άνοιξη. Εμπνευσμένο από το κλασικό άρωμα του Οίκου, το νέο Love Story Eau Sensuelle Eau de Parfum περιέχει στις νότες κορυφής λεμόνι, φρούτο Γιούζου, αχλάδι και άνθη πορτοκαλιάς. Οι νότες από λουλούδι του πάθους και ηλιοτρόπιο, αλλά και οι νότες από κέδρο, κεχριμπάρι, μόσχος και σανδαλόξυλο το κάνουν ακόμα πιο ιδιαίτερο. Το μπουκάλι διατηρεί τον girly χαρακτήρα του με έναν ροζ παλ φιόγκο στο πλάι.

chloe.com
chloe.com
  • Black Opium Floral Shock Eau de Parfum -Yves Saint Laurent

Το άρωμα του Οίκου είναι ταυτόχρονα φρουτένιο και γκουρμέ. Η αρχική «συμφωνία» του καφέ και της βανίλιας συνδυάζεται με πιο ελαφριά και φρέσκα αρώματα, όπως η γαρδένια, άνθη πορτοκαλιάς και αχλαδιού για να χαρίσουν σε κάθε γυναίκα μια μοναδική αναζωογονητική εμπειρία.

yslbeauty.co.uk
yslbeauty.co.uk
  • L’Eau Eau de Toilette Spray -Jimmy Choo

Το Jimmy Choo L'Eau «κλειδώνει» μέσα στο μακρόστενο μπουκάλι του όλα τα αρώματα του καλοκαιριού. Στις νότες κορυφής βρίσκονται το περγαμόντο και ο ιβίσκος που το κάνουν αισθησιακό και θηλυκό. Οι νότες της βάσης περιλαμβάνουν κέδρο και μόσχο και φέρνουν την ισορροπία.

jimmychoo.com
jimmychoo.com
  • Mon Guerlain Eau de Parfum Spray -Guerlain

Θα μπορούσε να αποτελεί φόρο τιμής στη θηλυκότητα. Ενα άρωμα ανατολίτικο και ξυλώδες με δυναμικό χαρακτήρα. Συνδυάζει συστατικά και νότες από όλο τον κόσμο, όπως λεβάντα και περγαμόντο στην κορυφή, γιασεμί σαμπάκ (από την Ινδία) και ίριδα, βανίλια Ταϊτής, αυστραλιανό σανδαλόξυλο και κουμαρίνη. Ακόμα και το μπουκάλι του έχει χαρακτηριστικές αισθησιακές καμπύλες, που το κάνουν πιο ποθητό.

guerlain.com
guerlain.com
  • Paradiso Assoluto -Roberto Cavalli

Τα αρώματα του οίκου χαρακτηρίζονται για το γεγονός ότι αναδεικνύουν τη θηλυκότητα κάθε γυναίκας. Στη συλλογή προστίθεται και το παραδεισένιο και οριεντάλ Paradiso Assoluto, που σχεδιάστηκε από τη μετρ της αρωματοποιίας, Louise Turner. Αισθησιακό, γοητευτικό και λαμπερό άρωμα. Το ροζ πιπέρι βάζει φωτιά στις νότες του. Περιλαμβάνει άγριο γιασεμί, νότες από πατσουλί, σανδαλόξυλο και βανίλια. Το μπουκάλι του είναι σχεδιασμένο από την Eva Maria Düringer και έχει τη μορφή ενός πολύπλευρου διαμαντιού στις αποχρώσεις του κόκκινου.

robertocavalli.com
robertocavalli.com
  • L’eau Bleue Eau de Parfum -Miu Miu

Το διαχρονικό «κρίνο της κοιλάδας» (lily of the valley), η νότα της κορυφής αυτού του αρώματος, αναβαθμίζεται με πινελιές από ξύλο ακιγκάλα και αποκτά παιχνιδιάρικο χαρακτήρα. Στις μεσαίες νότες ανακαλύπτει κανείς λευκά άνθη, άγριο τριαντάφυλλο, γιασεμί. Το όμορφο, διάφανο μπουκάλι είναι εμπνευσμένο από το κλασικό που κυκλοφόρησε το 2015.

pinterest
pinterest