Instagram / autumn_rosette , Instagram /makeupbyfrances
Instagram / autumn_rosette , Instagram /makeupbyfrances
ΤΑΣΗ ΣΤΑ ΜΑΛΛΙΑ

Ουράνιο τόξο στις ρίζες -Η τάση στα μαλλιά για την άνοιξη 2017


Ξανθό, μελαχρινό, χάλκινο, μελένιο ή χρυσαφένιο, όποιο κι αν είναι το χρώμα των βαμμένων σου μαλλιών, ένα είναι βέβαιο: ότι περίπου κάθε μήνα η ρίζα σου χρειάζεται ανανέωση!

Ομως, πριν κλείσεις το ραντεβού σου στο κομμωτήριο, να σε ενημερώσουμε για τη νέα τάση ομορφιάς που κυκλοφορεί στο διαδίκτυο και λέγετε «rainbow roots».

Πρόκειται για τις χρωματιστές ρίζες τα μαλλιά, που φέρνουν κυριολεκτικά το ουράνιο τόξο στο κεφάλι σου και η τάση αυτή απευθύνεται στις πολύ τολμηρές γυναίκες.

 

 

Η ιδέα έρχεται από το hair salon Blondies of Melbourne, που βρίσκεται στην Αυστραλία. Το συγκεκριμένο σαλόνι περιποίησης των μαλλιών ειδικεύεται στις βαφές μαλλιών, που γίνονται με περισσότερες από μια αποχρώσεις και αποφάσισε να δημιουργήσει στα μαλλιά ενός κοριτσιού ένα ουράνιο τόξο μέσω μιας τεχνικής, που φαίνεται παρακάτω και στόχος είναι τα διάφορα έντονα χρώματα που βρίσκονται πολύ κοντά στη ρίζα, να είναι κρυμμένα κάτω από το υπόλοιπα μαλλιά, ώστε να φαίνονται μόνο όταν αλλάζει τη χωρίστρα ή όταν τα φυσήξει ο άνεμος!

Θα το δοκίμαζες;