Το μπικίνι που θα κάνει θραύση το καλοκαίρι- Το τρικ στην μπανέλα που «μεγαλώνει» το στήθος | 0 bovary.gr
Το μπικίνι που θα κάνει θραύση το καλοκαίρι- Το τρικ στην μπανέλα που «μεγαλώνει» το στήθος | 0 bovary.gr
ΣΕΞΙ-ΣΙΚ ΜΠΙΚΙΝΙ

Το μπικίνι που θα κάνει θραύση το καλοκαίρι- Το τρικ στην μπανέλα που «μεγαλώνει» το στήθος


Αν ονειρεύεσαι κι εσύ από τώρα μαυρισμένη επιδερμίδα, καταγάλανα νερά και χρυσή αμμουδιά, τότε σίγουρα θα έχεις αναρωτηθεί ποιες θα είναι οι τάσεις που θα παίξουν περισσότερο στα μαγιό φέτος.

Και επειδή πέρσι, είχαμε δηλώσει ερωτευμένες με τα ολόσωμα τα οποία ήταν ξεκάθαρα το hot trend του 2016, φέτος τα μπικίνι επιστρέφουν, αλλά με πιο μοντέρνα και ομολογουμένως σέξι σχέδια.

 

A post shared by B Ā M B A S W I M (@bambaswim) on Mar 12, 2017 at 3:34am PDT

Αν, λοιπόν, είσαι λάτρης των μίνιμαλ μπικίνι χωρίς πολλά... φρου-φρου και θέλεις το σχέδιο που θα επιλέξεις να ξεχωρίζει και να κολακεύει το σώμα σου, τότε αυτό το trend που έχει κυκλοφορήσει στο Instagram θα σου αρέσει πολύ.

 

A post shared by B Ā M B A S W I M (@bambaswim) on Mar 8, 2017 at 3:56am PST

 

A post shared by Georgia Grace (@geemartin) on Jan 5, 2017 at 5:46am PST

Συγκεκριμένα, το πάνω μέρος του μπικίνι αλλάζει σχήμα και αγκαλιάζει περισσότερο το στήθος, καθώς η μπανέλα δεν είναι πια σε ίσια γραμμή όπως ξέρουμε, αλλά σχηματίσει ένα κεφαλαίο «Λ» στο στέρνο (και μοιάζει σαν σπασμένη).

 

A post shared by B Ā M B A S W I M (@bambaswim) on Mar 7, 2017 at 3:51pm PST

Αυτό έχει σαν αποτέλεσμα το στήθος να φαίνεται μεγαλύτερο και πιο καλοσχηματισμένο, μιας και η μπανέλα λειτουργεί σαν καμουφλάζ, τονίζοντας έτσι το μπούστο.

 

A post shared by B Ā M B A S W I M (@bambaswim) on Feb 16, 2017 at 2:45pm PST

Την ιδέα την είχε πρώτο το αυστραλιανό brand Bāmba (το οποίο προφέρεται Μπούμπα), δημιουργώντας μία σειρά από σουτιέν μπικίνι με ακριβώς αυτό το σχήμα, Vinο top.

 

A post shared by B Ā M B A S W I M (@bambaswim) on Feb 5, 2017 at 3:33pm PST

Γενικά η γραμμή αυτή έχει έναν αέρα ‘80s, με μοντέρνα κοψίματα, ιδανικά για όσες ψάχνετε ένα μαγιό με μπανέλα... αλλά όχι κοινότυπο.

Στο instagram, πάντως και το κάτω μέρος του μπικίνι έχει μία επιρροή ‘80s, μιας και οι περισσότερες fashionistas έχουν επιλέξει αυτό το ψηλόμεσο σλιπάκι που είχαν κάνει μόδα τα super models εκείνη την δεκαετία.

 

A post shared by Rachel Jackson (@rvchjackson) on Dec 30, 2016 at 5:20pm PST

Το σχέδιο βέβαια με το γράμμα «Λ» στην μπανέλα το έβαλε πρώτο στην ανοιξιάτικη συλλογή του ο οίκος Dior, παρουσιάζοντας ένα top με αυτό το κόψιμο.

Σίγουρα πάντως αυτό το top θα είναι από τις μεγαλύτερες τάσεις στα μπικίνι για το καλοκαίρι του 2017! Εσύ δεν θα το τολμήσεις;

 

A post shared by Shannon Lawson (@shannon_lawson) on Aug 10, 2016 at 9:39am PDT

 

A post shared by Marco Jesús R F (@marcojesusrf) on Dec 15, 2016 at 6:38pm PST

 

A post shared by B Ā M B A S W I M (@bambaswim) on Mar 20, 2017 at 5:04am PDT