Το σπιτικό φαγητό, είναι τα τελευταία χρόνια ο πρωταγωνιστής στα αθηναϊκά -και όχι μόνο-γραφεία, έχοντας εκτοπίσει το delivery από την πρωτοκαθεδρία.
Τέλος τα σουβλάκια, το σούσι και η πίτσα. Ταπεράκια με κοκκινιστά, μαγειρευτά, πίτες και σπιτικές σαλάτες μπαίνουν στα ψυγεία των εταιρειών για να ζεσταθούν την ώρα του διαλείμματος στους φούρνους μικροκυμάτων και να καταναλωθούν ευλαβικά, όπως και μαγειρεύτηκαν.
Πώς θα μεταφέρεις όμως τις μπάμιες, το κοτόπουλο ή το κριθαράκι από το σπίτι στο γραφείο; Υπάρχει ένα στιλάτος τρόπος που ακούει στο όνομα lunchbox.
Βρήκαμε για εσάς τα πιο ωραία της αγοράς και σας τα προτείνουμε ανεπιφύλακτα.