Αυτό είναι το it παπούτσι του φετινού καλοκαιριού -Θα το δεις παντού | 0 bovary.gr
Αυτό είναι το it παπούτσι του φετινού καλοκαιριού -Θα το δεις παντού | 0 bovary.gr
16|04|2017 10:04
SHARE
ΜULES

Αυτό είναι το it παπούτσι του φετινού καλοκαιριού -Θα το δεις παντού


Και καθώς ο καιρός ανοίγει όλες μας αρχίζουμε να φλερτάρουμε εντονότερα με την ιδέα... δαχτυλάκια έξω! Και η μόδα φέτος είναι λίγο διαφορετική. 

Μετά από κυριαρχία τουλάχιστον δύο χρόνων των σανδαλιών gladiator, τα συγκεκριμένα πέδιλα φαίνεται ότι χάνουν την πρωτοκαθεδρία τους, στις καρδιές μας αλλά και στην καθημερινότητά μας, από ένα παπούτσι που έρχεται κατευθείαν από το παρελθόν: Το mule. Ο απόλυτος σταρ της φετινής Ανοιξης και του Καλοκαιριού. 

Οι fashionistas το λάτρεψαν, το είδαμε να κυριαρχεί στις street style εμφανίσεις στις Εβδομάδες Μόδας,και στις πασαρέλες τις προηγούμενες χρονιές, θα το δείτε παντού στις βιτρίνες αυτή την περίοδο ρίχνοντας απλά μια ματιά. 

Θα το βρεις σε διάφορες εκδόσεις, τόσο κλασικές όσο και πιο stylish και θα το φορέσεις από το πρωί, στη δουλειά, μέχρι το βράδυ στην έξοδο ή στο επίσημο κάλεσμα. Ναι γιατί το mule μπορεί να είναι την ίδια στιγμή cozy-casual αλλά και glamorous συμπληρώνοντας ανάλογα outfits. 

Σε γενικές γραμμές συνδυάζονται τέλεια όχι μόνο με παντελόνια αλλά και φούστες. Ιδανικός συνδυασμός με μια μίντι φούστα σε γραμμή Α. Επίσης πρέπει να σημειωθεί ότι είναι πολύ πιο βολικά τα mulesμε  πλατφόρμα και όχι αυτά με το τακούνι στιλέτο. Και πιο ευκολοσυνδύαστα. Οσον αφορά στα τζιν, με τα μόνα που δεν πάνε είναι τα skinny, ενώ, από την άλλη, ταιριάζουν ιδανικά με τα cropped.

Επίσης, αποτελούν το ιδανικό παπούτσι για τα πιο ιnformal looks. Ταιριάζουν τέλεια με τζιν αλλά και δερμάτινα μπουφάν και καπαρντίνες, ενώ αποτελούν το ιδανικό παπούτσι σε περίπτωση που αυτή την εποχή θέλετε να τολμήσετε ένα σορτς με ένα μακρυμάνικο μπλουζάκι. 

 

Aκολουθούν 10+1 προτάσεις από την αγορά:

Μanolo Blahnik 1.106 ευρώ

 

 

Ζara 25.95 ευρώ

Gucci 693,23 ευρώ

H&M 14.99 ευρώ

Αsh 194.50

Sam Edelman 115 ευρώ

Η&Μ 29.99 ευρώ

Ζara 49.95 ευρώ

Η&Μ 59.99 ευρώ

Saint Laurent 495 ευρώ