Το πιο ακριβό νυφικό στον κόσμο είναι γεμάτο από κοσμήματα Tiffany  | 0 bovary.gr
Το πιο ακριβό νυφικό στον κόσμο είναι γεμάτο από κοσμήματα Tiffany | 0 bovary.gr
ΝΥΦΙΚΟ

Το πιο ακριβό νυφικό στον κόσμο είναι γεμάτο από κοσμήματα Tiffany


Είτε ετοιμάζεσαι να παντρευτείς, είτε όχι... σίγουρα θα έχει τύχει να παρατηρήσεις νυφικά σε εξώφυλλα ή στο διαδίκτυο, βρίσκοντας το δικό σου ονειρικό σχέδιο.

Για πάρα πολλές γυναίκες, λοιπόν, το νυφικό φόρεμα των ονείρων τους είναι μία δημιουργία της λιβανέζας σχεδιάστριας Ριμ Άκρα και αξίζει 1, 2 εκατ. Δολάρια.

 

 

A post shared by Reem Acra (@reem_acra) on Apr 23, 2017 at 12:08am PDT

 

Η σχεδιάστρια που φημίζεται για τα μεγαλοπρεπή της φορέματα και τα εκθαμβωτικά της νυφικά συνεργάστηκε με τον διάσημο οίκο κοσμημάτων Tiffany & Co για να δημιουργήσει ένα λευκό «έργο τέχνης».

 

 

A post shared by Reem Acra (@reem_acra) on Apr 10, 2017 at 8:39am PDT

 

Έχοντας 165 καράτια καράτια από διαμάντια και 61,95 καράτια από πολίτιμους λίθους, το νυφικό είναι ουσιαστικά ένα στράπλες mermaid φόρεμα που την διαφορά κάνουν οι πεταλούδες Tiffany.

Πέρα από τις πεταλούδες, όμως, το τέλειο είναι πως στο φόρεμα είναι κεντημένα διαμαντένια σκουλαρίκια και κομψές καρφίτσες, τα οποία λογικά η νύφη θα μπορεί να βάλει μετά στο μπουντουάρ της και να τα έχει μία ζωή.

Πάντως, η συνεργασία των δύο οίκων δεν είναι τυχαία, μιας και η Ριμ Άκρα είναι από τους αγαπημένους οίκους των διάσημων του Χόλιγουντ, έχοντας ντύσει πολλές φορές την Κέιτ Χάντσον, καθώς και την Μελάνια Τραμπ. Από την άλλη, ο οίκος κοσμημάτων που είναι πλέον γνωστός παγκοσμίως, έχει μακρά παράδοση στα γαμήλια δώρα και κυρίως στα δαχτυλίδια για πρόταση γάμου.

Άλλες δημιουργίες από την συνεργασία:

 

 

A post shared by Reem Acra (@reem_acra) on Apr 23, 2017 at 12:21pm PDT

 

 

 

 

 

 

 

A post shared by Reem Acra (@reem_acra) on Apr 19, 2017 at 8:58am PDT

 

 

 

A post shared by Reem Acra (@reem_acra) on Apr 11, 2017 at 10:13am PDT