ΑP
ΑP
27|04|2017 17:04
SHARE
TZITZI XANTINT

Aυτό το στιλ παπουτσιών της Τζίτζι Χαντίντ θα το φοράμε όλο το καλοκαίρι


Όσο κι αν αγαπάμε τα sneakers, τα τακούνια και τις ancle boots, έφτασε αυτή η ώρα του χρόνου που πρέπει να τα αποχωριστούμε. 


Ο καιρός αλλάζει και η εποχή απαιτεί λιγότερα. Πείτε λοιπόν αντίο στα βαριά ρούχα, σε κάλτσες, καλσόν και χειμωνιάτικα αξεσουάρ. Και μόλις τα κλείσετε για τα καλά στη ντουλάπα, κάντε μια μικρή ανανέωση, τουλάχιστον όσον αφορά τα παπούτσια σας. 

Προσπεράστε τα πολύ ψηλά τακούνια και τα πέδιλα για λίγο και σταθείτε ίσως στη μεγαλύτερη τάση της σεζόν. Τα φλατ mules είναι ό,τι πιο σωστό για να φορέσουμε τώρα. 

Τα φόρεσε στις βόλτες με τον αγαπημένο της η Τζίτζι Χαντίντ, και το παράδειγμά της αναμένεται να ακολουθήσουν χιλιάδες γυναίκες σε όλο τον κόσμο. 

Η Χαντίντ, η οποία συχνά ποζάρει (και σχεδιάζει) για τον Stuart Weitzman, είναι μεγάλη φαν των παπουτσιών του, οπότε μην εκπλαγείτε εάν αρχίσετε να βλέπετε όλο και περισσότερες γυναίκες να φορούν τα στρογγυλεμένα Mules.

 

 

 

 

Η απλότητά τους, τα κάνει κατάλληλα για κάθε outfit, ενώ το σατέν τα κάνει πολύ πιο luxury από ό,τι πραγματικά είναι. Το κομψό στρογγύλεμα μπροστά στο mule είναι κάτι φρέσκο ​​και νέο. 

 

 

 

 

Tα Mulearky κοστίζουν 365 ευρώ και τα βρίσκεται εδώ 

TAGS