Oλίβια Παλέρμο: Το τελείωμα στο τζιν που φόρεσε μας πήρε το μυαλό | 0 bovary.gr
Oλίβια Παλέρμο: Το τελείωμα στο τζιν που φόρεσε μας πήρε το μυαλό | 0 bovary.gr
27|04|2017 21:00
SHARE
ΟΛΙΒΙΑ ΠΑΛΕΡΜΟ

Oλίβια Παλέρμο: Το τελείωμα στο τζιν που φόρεσε μας πήρε το μυαλό


Ο,τι φορά, αργά ή γρήγορα γίνεται τάση. Την έχουν αποκαλέσει «ιέρεια της μόδας» και την «απόλυτη fashion blogger». Η Ολίβια Παλέρμο ασκεί επιρροή με τις στιλιστικές της επιλογές και -μαζικά- street style σταρς τις υιοθετούν.

Ο λογαριασμός της στο Instagram μοιάζει με fashion περιοδικό που το «ξεφυλλίζεις» και βλέπεις τι θα απασχολήσει τον κόσμο της μόδας μετά από λίγο.

Η Oλίβια Παλέρμο δημοσίευσε μια φωτογραφία φορώντας ένα κομμάτι που δεν θα αργήσει να φιγουράρει σε σελίδες περιοδικών και fashion blogs. Το τζιν της εταιρείας sjyp.kr φέρνει επανάσταση στα σχέδια που είχαμε δει ως τώρα. 

 

 

Τζιν με κορδόνια (lace up), frayed τζιν (τζιν με σκισίματα στο μπροστινό μέρος και ξέφτια στο τελείωμα των ποδιών), cropped τζιν: οι τρεις μεγάλες τάσεις της φετινής άνοιξης που κυριαρχούσαν μέχρι τώρα. Ενα διαφορετικό, όμως, σχέδιο κεντρίζει το ενδιαφέρον μας.

Το τελείωμα στο τζιν της Ολίβια Παλέρμο μας κέρδισε. Cropped, με σκίσιμο και ξέφτια. Ισως ό,τι πιο διαφορετικό έχουμε δει στο denim τον τελευταίο καιρό. 

Η Ολίβια Παλέρμο το συνδύασε με ένα ελαφρύ καμηλό πουλόβερ. Μια απόλυτα stylish εμφάνιση. Ενα τζιν που φέρνει μια τάση που όλα δείχνουν ότι θα μας απασχολήσει...