29|04|2017 22:00
SHARE
KOKKINO

Καλοκαίρι σημαίνει χρώμα -Φόρεσε το πιο hot της παλέτας και λάμψε!


Ηταν ξεκάθαρη η δήλωση των Εβδομάδων Μόδας για τις τάσεις το επόμενο φθινόπωρο και χειμώνα: το κόκκινο θα μας απασχολήσει πολύ, θα είναι πρωταγωνιστής.

Εκκεντρικό, δυναμικό και ερωτικό, επιβλητικό και μεγαλόπρεπο. Σαγηνευτικό και λαμπερό. Μια από τις πιο διαχρονικές αποχρώσεις.

Το κόκκινο είναι εδώ και τονίζει την πιο γοητευτική πλευρά κάθε γυναίκας. Ένα iconic χρώμα στο χώρο της μόδας. Οπου κι αν φορεθεί, ξεχωρίζει και «επιβάλλεται». Είτε στα ρούχα, είτε στα παπούτσια, είτε στα αξεσουάρ.

Ακόμα και ένα κόκκινο κραγιόν μπορεί να δημιουργήσει ένα ξεχωριστό outfit. Μπορεί να ταιριάξει σε όλες ανεξάρτητα από τον σωματότυπό τους, αλλά ο συνδυασμός απαιτεί προσοχή για να μην βγει υπερβολικό το αποτέλεσμα. Αν το φοβάσαι μπορείς να το φορέσεις στα χείλη σου, στην τσάντα σου, στις γόβες σου.

Η φετινή άνοιξη και το καλοκαίρι που θα διανύσουμε αγαπούν τα έντονα χρώματα και το κόκκινο είναι ένα από αυτά. Συνδύασε κόκκινο με λευκό ή με navy, φόρα κόκκινο φόρεμα, φούστα ή αέρινο παντελόνι. Δες τις bloggers και πάρε ιδέες.

 

 

 

A post shared by Sofie Valkiers (@sofievalkiers) on Mar 6, 2017 at 3:52am PST

 

 

 

A post shared by Olivia Smith (@asos_olive) on Feb 6, 2017 at 8:13am PST

 

 

A post shared by Eleonora Carisi (@eleonoracarisi) on Apr 4, 2017 at 1:56am PDT

 

 

 

 

A post shared by @emma_swannn on Apr 27, 2017 at 9:53am PDT

 

 

 

A post shared by Lyloutte (@bylyloutte) on Apr 29, 2017 at 7:04am PDT

 

 

A post shared by Minimi (@minimi.lt) on Apr 29, 2017 at 6:37am PDT