Shutterstock
Shutterstock
05|05|2017 15:25
SHARE
TRENDS 2017

Tα Fashion Trends του 2017 -Οδηγός για να λάμψεις και αυτό το καλοκαίρι


Καλοκαίρι 2017! Έφτασε επιτέλους αυτή η εποχή που το πνεύμα ξεκινά το δικό του ταξίδι στα ελληνικά νησιά.


Μέχρι να ακολουθήσει και το σώμα, προλαβαίνεις να ανταλλάξεις το παρεό σου (που είναι μια safe επιλογή – συμφωνώ απόλυτα, ωστόσο είναι και λίγο 1990) με πιο δημιουργικά outfits για την παραλία. Χαλάρωσε, ονειρεύσου cocktails με θέα το ηλιοβασίλεμα της Οίας κι άσε μας να σου δείξουμε τι προστάζει η μόδα για αυτό το καλοκαίρι.

Τζιν φούστα σε συνδυασμό με λευκό boho bralette. Το φόρεσαν οι αγαπημένες σου fashion bloggers, το είδες παντού στα περιοδικά μόδας και το θες διακαώς. Και πολύ καλά κάνεις! – ΠΡΟΣΟΧΗ! Αντηλιακό και τζιν δεν πάνε μαζί! Ο λεκές από το αντηλιακό δεν θα φύγει εύκολα από την αγαπημένη σου denim φούστα οπότε φρόντισε να μην την κλαις με το πέρας του καλοκαιριού! 

Μια καλοκαιρινή ρόμπα στυλ μπουρνούζι. Μην μπλέκεσαι. Δεν μιλάω για το λευκό χνουδωτό σου μπουρνούζι. Μιλάω για μια elegant αέρινη ρόμπα που με τα κατάλληλα αξεσουάρ θα γίνει φέτος το καλοκαίρι το αγαπημένο σου ρούχο (και θα κάνεις και το απόλυτο statement – μην ξεχνιόμαστε).

Οι λεγόμενες «Culottes» έχουν έρθει φέτος για να μείνουν, όπως όλα δείχνουν. Πάνω από ένα ολόσωμο μαγιό σε χρώματα καλοκαιρινά κι έντονα θα δώσουν αυτό το κάτι διαφορετικό στην εμφάνισή σου! 
Ολόσωμα φόρμες-σορτς. Σε λευκό χρώμα  ή στο αγαπημένο denim style πάνω από το μαγιό σου. Ό,τι μαγιό!! 

Κιμονό! Το αγαπημένο entry στην γκαρνταρόμπα σου τώρα μπορεί να σε ακολουθήσει και στην παραλία! 

Το old time classic button down λευκό πουκάμισο. Έξτρα προσοχή κι εδώ με το αντηλιακό (Δεν το θες να είναι κίτρινο στο τέλος του καλοκαιριού. Το θες; ΟΧΙ!)

Αυτό το καλοκαίρι θα λάμψεις στην παραλία! Ωστόσο όλα αυτά τα υπέροχα outfits χρειάζονται φροντίδα και προστασία από αντηλιακά, έκθεση στον ήλιο κλπ. Για τον ήλιο δεν μπορείς να κάνεις πολλά αλλά πόσο πιο εύκολα θα ήταν όλα αν υπήρχε ένα αντηλιακό που θα προστάτευε τα αγαπημένα μας ρούχα παραλίας αντί να τα λεκιάζει, αφήνοντας επίμονους λεκέδες ακόμα και μετά το πλύσιμο;

#SwseTaKalokairina και μη φοβάσαι τίποτα!

TAGS