19|05|2017 10:16
SHARE
ΛΕΥΚΟ ΤΖΙΝ

Το παντελόνι που φωτίζει τις καλοκαιρινές μας εμφανίσεις αλλά θέλει προσοχή


Ενα παντελόνι που φωτίζει τις εμφανίσεις μας. Στο λευκό, στο κυρίαρχο χρώμα του καλοκαιριού.

Το τζιν, στην πιο θηλυκή του στιγμή. Ενα κομμάτι -«καμβάς». Κομψό αλλά και «δύσκολο» στο πώς θα συνδυαστεί κατάλληλα για να δείξει στιλάτο. Οι street style σταρ του εξωτερικού το επιλέγουν για καθημερινές τους εμφανίσεις και κάνουν απρόσμενους συνδυασμούς.

Jane Birkin, Miranda Kerr, Alexa Chung το έχουν αποθεώσει σε δημόσιες εμφανίσεις τους και έχουν αναδείξει την κομψότητά του. Μπορεί να είναι ένα άκρως κολακευτικό κομμάτι για το καλοκαίρι αρκεί να συνδυαστεί κατάλληλα.

Ενα λευκό τζιν μπορεί να φορεθεί σε όλες τις φάσεις της ημέρας, από το πρωί στο γραφείο με ένα ζευγάρι γόβες, μέχρι το βράδυ με ένα crop top και πέδιλα.  Συνδυάζεται υπέροχα με μαύρο και το καλοκαίρι, δημιουργώντας έναν απόλυτα στιλάτο συνδυασμό. Λευκό τζιν και λευκό τοπ είναι μια «ασφαλής» επιλογή αρκεί να δώσεις στη μονοχρωμία πινελιές χρώματος:  με μία pastel handbag, ένα ζευγάρι nude γόβες ή ακόμη και με τα statement γυαλιά σου.

Το στενό λευκό jean δεν κολακεύει εύκολα μια σιλουέτα. Πριν το φορέσετε πρέπει να είστε σίγουρες ότι μπορείτε να το υποστηρίξετε με τις αναλογίες σας.  Μπορείτε να το φορέσετε με ψηλοτάκουνα ή sneakers, με φλατ, ankle boots ή loafers.

 

A post shared by Gayle Shea (@runawayrunway) on May 8, 2017 at 3:09pm PDT

 

 

A post shared by Karin Rosenlund (@karinrosenlund) on May 14, 2017 at 10:49pm PDT

 

 

A post shared by Maja Skorupska (@majashell) on May 5, 2017 at 2:50am PDT

 

 

A post shared by JESSIE (@4evajessie) on May 9, 2017 at 3:15am PDT

 

 

 

 

 

A post shared by Tula Boutique (@shoptula) on May 7, 2017 at 6:02am PDT

 

 

A post shared by JULIA FRIEDMAN (@juliafriedmann) on May 18, 2017 at 11:16am PDT