shutterstock
shutterstock
ΑΓΑΠΗΜΕΝΑ

5+1 αρώματα που μυρίζουν καθαριότητα για να έχεις στην τσάντα σου όλο το καλοκαίρι!


Αφορμή για αυτό το άρθρο αποτελεί το καλοκαίρι που βρίσκεται λίγες μόνο ημέρες πριν την επίσημη έναρξη του και μας συστήνει ξανά τις ανάλαφρες νότες, που πρέπει να μπουν στη συλλογή μας.

Εμπνευσμένες από τη ζεστασιά του ήλιου, τη δροσιά του καθαρού αέρα και τη φρεσκάδα της θάλασσας. Συνδεδεμένες με τη χαλαρότητα και την ξεγνοιασιά. Αλλοτε κλασικές και διαχρονικές κι άλλοτε μοντέρνες.

Κομψές και θηλυκές. Ιδανικές για όσες γυναίκες επιθυμούν να είναι απλά ο εαυτός τους και κάνουν μια στροφή στη φυσικότητα.

Οι νότες αυτές υπόσχονται να διεγείρουν τις αισθήσεις μας και να μας δημιουργήσουν ευχάριστες αναμνήσεις μέχρι το τέλος του φετινού καλοκαιριού.

Απογειωθείτε με μια από τις παρακάτω έξι προτάσεις τις αγοράς, που θα γίνουν στοιχείο της ακαταμάχητης γοητείας σας, θα ανανεώσουν τη διάθεση σας και θα εκτινάξουν την αυτοπεποίθηση σας στα ύψη.

  • MICHAEL KORS, Turquoise Eau De Parfum

Ενα υδάτινο, λουλουδένιο άρωμα, με τη φυσική φρεσκάδα του αγγουριού, της άγριας ορχιδέας και του γιασεμιού. Ο μοντέρνος αισθησιασμό του ενθαρρύνεται από το fleur de sel και την πλούσια ζεστασιά του ambrox, του μόσχου και του κέδρου.

sephora.com
sephora.com
  • TOUS, Eau de Toilette La Cologne Concentrée

Μια όαση ηρεμίας, μακριά από τις καθημερινές ανησυχίες και το στρες. Σε αυτήν την όαση μας ταξιδεύει το Eau de Toilette La Cologne Concentrée του οίκου. Η πεόνια, το rosewater και το γιασεμί μας φέρνουν στο νου καθαρές επιδερμίδες και μπάνιο.

tous.com
tous.com
  • Prada , Infusion d'Iris

Ξυλώδες, λουλουδένιο άρωμα με τη φρέσκια μυρωδιά του γυμνού δέρματος και της πούδρας. Μια πρόσκληση σε ένα όνειρο! Το Infusion d'IRIS της Prada θυμίζει ακόμη το άρωμα του τσαλακωμένου λινού σεντονιού. Περιέχει φυσικά έλαια και πολυτελή εκχυλίσματα που αποκαλύπτουν την ένα απαλό πέπλο αισθησιασμού.

prada.com
prada.com
  • D&G, Light Blue

Φρουτωδες και λουλούδενιο. Ενα απόλυτα σαγηνευτικό και ακαταμάχητο άρωμα που συνθέτει το σικελιανό κίτρο και το γιασεμί, καλοκαιρινό και δροσερό, που συνδέεται με την ανεμελιά και τη χαλαρή διάθεση.

dolcegabbana.com
dolcegabbana.com
  • CAUDALIE, Eau Des Vignes

Το το τέταρτο άρωμα στη σειρά των Eaux Fraîches. Συνενώνει τη φυσικότητα με τη φινέτσα. Εκρηκτικό λεμόνι, γλυκό περγαμόντο άνθη πορτοκαλιάς. Νότες χαρούμενες και σπινθηροβόλες, άκρως επιθυμητές. Κομψή ίριδα, πλατύφυλλη φασκομηλιάς και μια χούφτα ροζ πιπέρι γεμάτο ζωηράδα. Τα λευκά πουδρέ musk, ανάλαφρα σαν ένα πούπουλο, κάνουν το Eau des Vignes να διαρκεί και χαϊδεύουν τις αισθήσεις, βάζοντας μας σε έναν κήπο γεμάτο ευωδιές.

caudalie.com
caudalie.com
  • Miu Miu, L’Eau Bleue

 Η αίσθηση είναι τόσο ανάλαφρη, τόσο λεπτή που μόλις και μετά βίας μπορεί να κωδικοποιηθεί. Είναι ένα αίσθημα που ταξιδεύει με ένα φύσημα του αέρα. Το νέο Miu Miu L’Eau Bleue αιχμαλωτίζει τη συγκεκριμένη στιγμή ενός ανοιξιάτικου πρωινού, οπού η πρωινή δροσιά γεμίζει με το άρωμα του lily of the valley που μόλις άνθισε.