Instagram/Dior
Instagram/Dior
25|05|2017 14:26
SHARE
ΝΕΑ ΤΑΣΗ

Ο νέος τρόπος να εφαρμόσετε το ρουζ σύμφωνα με τον οίκο Dior


Η εφαρμογή του ρουζ είναι κομμάτι της καθημερινής σας beauty ρουτίνας. Τι θα λέγατε να πειραματιστείτε και να δοκιμάσετε την εκδοχή που προτείνει ο οίκος Dior;

Στo τελευταίο fashion show του, το οποίο έγινε στην περιοχή Calabasas της Καλιφόρνια, τα μοντέλα, καθώς πηγαινοέρχονταν με τις εντυπωσιακές δημιουργίες, φορούσαν το ρουζ στα μάγουλά τους με έναν καινούριο και -η αλήθεια είναι- αναπάντεχα κολακευτικό τρόπο. Για την ακρίβεια, όχι πάνω στα ζυγωματικά, αλλά κάτω από αυτά. Όπως δηλαδή φαίνεται και στις παρακάτω φωτογραφίες.

 

Όπως εξηγεί και ο επίσημος make up artist του οίκου, «είναι το κλειδί για να τραβήξετε την προσοχή στο κατώτερο τμήμα του μήλου του μάγουλου». Εύλογα μπορεί να σκεφτείτε «Και γιατί με νοιάζει να τραβήξω την προσοχή στο κατώτερο τμήμα του μάγουλου;». Δεν χρειάζεται να υπάρχει λόγος και εξήγηση για όλα. Εξάλλου μικρές αλλαγές, στην καθημερινή μας ρουτίνα, όταν το πρωί στεκόμαστε μπροστά από τον καθρέφτη με τα πινέλα ανά χείρας, ενισχύουν τόσο τη δημιουργικότητα μας στο μακιγιάζ, όσο και τη γενικότερη μας διάθεση. 

 

Μπορεί η νέα τοποθέτηση να μην είναι ρηξικέλευθη, αλλά η αλήθεια είναι ότι μας αρέσει πολύ. Γιατί; Αφενός επειδή δίνει ένα εξίσου σικ, αλλά πιο παιχνιδιάρικο αποτέλεσμα. Αφετέρου γιατί είναι πανεύκολο να την εφαρμόσετε σήμερα κιόλας, από το σπίτι σας, με τα δικά σας προϊόντα.