Instagram
Instagram
ΤΖΙΝ ΣΟΡΤΣ

Tζιν σορτς: Οι πιο stylish τρόποι να το φορέσετε φέτος το καλοκαίρι


Θυμάστε κάτι εποχές που η λέξη «σορτσάκι» ήταν αποκλειστικά συνυφασμένη με look παραλίας; Ευτυχώς ανήκουν στο παρελθόν και, πλέον, το σορτς είναι ένα statement κομμάτι το οποίο, αν συνδυαστεί σωστά, μπορεί να φορεθεί κάθε ώρα της ημέρας. 

Αν υπάρχει ένα κομμάτι που ανυπομονώ να φορέσω περισσότερο απ’ όλα κάθε φορά που κατεβάζω τα καλοκαιρινά από τη ντουλάπα, αυτό είναι το τζιν σορτσάκι. Είναι το ιδανικό καλοκαιρινό item για πειραματισμούς και δημιουργικά outfit, είτε προορισμός είναι η παραλία, είτε ο χώρος εργασίας. Μάλιστα κάθε χρόνο εμπλουτίζονται τα σχέδια του, αποκτά νέες φόρμες και συνδυάζεται με όλο και περισσότερους τρόπους. 

 

Πως λοιπόν μπορείτε να το φορέσετε φέτος και να δείχνετε σικ και stylish; Και ποιο σχέδιο πρέπει να αποφύγετε για να μη δείχνετε παρωχημένη; Συγκεντρώσαμε απίθανα looks από fashion bloggers και influencers που παίζουν το παιχνίδι της μόδας στα δάχτυλα για να εμπνευστείτε και, στην συνέχεια, να κάνετε τους δικούς σας συνδυασμούς. Καθίστε αναπαυτικά και ετοιμαστείτε για ένα από τα πιο inspiring scroll down της ημέρας σας! 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Για το τέλος αφήσαμε ένα εξίσου χρήσιμο info: Σε ποια σχέδια να πείτε «όχι» (!) το 2017  

1. Στα σορτς με τα μεγάλα και υπερβολικά σκισίματα. Ανήκουν σε περασμένες χρονιές και κάνουν το στιλ σας να δείχνει κάπως «φτηνό».  

2. Στα πάρα πολύ κοντά στα οποία το ύφασμα της τσέπης προεξέχει δραματικά πολύ από το ύφασμα του τζιν. Είναι παρωχημένα, πολυφορεμένα και το πιθανότερο είναι πως θα σας κάνουν να μοιάζετε με την έφηβη ανιψιά σας.