apimages
apimages
ΚΡΑΓΙΟΝ

Oι 5 αποχρώσεις κραγιόν που θα φοράμε όλο το καλοκαίρι


Καλωσορίζουμε επίσημα το καλοκαίρι δίνοντας του γεύση και ζωντάνια με τον καλύτερο τρόπο, φορώντας δηλαδή το αγαπημένο μας κραγιόν.

Φέτος, η μόδα στο μακιγιάζ των χειλιών προστάζει φωτεινές, ζωηρές και έντονες αποχρώσεις που ταιριάζουν με ένα ηλιοκαμένο look και μας ταξιδεύουν σε εξωτικές παραλίες ή μας δίνουν ένα girly ύφος, αλλά και διακριτικό χρώμα στα χείλη, σχεδόν φυσικό, που μας δίνει άψογη όψη από το πρωί μέχρι το βράδυ.

Τολμηρές και ταυτόχρονα θηλυκές, σας προτείνουμε τις πέντε κορυφαίες αποχρώσεις που θα κυριαρχήσουν τη φετινή καλοκαιρινή σεζόν, οι οποίες θα κολακεύουν καθημερινά τα χείλη σας, θα κάνουν θαύματα στη διάθεση σας και δεν πρέπει να λείπουν από το νεσεσέρ σας!

  • Pure Color Love Bar Red, Estee Lauder

Για εσάς που λατρεύετε το φλογερό κόκκινο, το Pure Color Love Bar Red της Estee Lauder είναι ο ορισμός της απόλυτης κόκκινης απόχρωσης που ταιριάζει σε κάθε τόνο επιδερμίδας αναδεικνύοντας τα υπέροχα χείλη κάθε γυναίκας. Η υφή του είναι ματ και δεν ξηραίνει τα χείλη, ενώ η διάρκεια στο αποτέλεσμα θα σας εκπλήξει, αφού πρόκειται για ένα πολύ σταθερό προϊόν.

esteelauder.com
esteelauder.com
  • Infaillible Lip Paint Matte 207, L’Oreal

Κρεμώδης υφή που ενυδατώνει τα χείλη και τους χαρίζει απαλή αίσθηση σαν βελούδο. Το Infaillible Lip Paint Matte 207 από τη L’Oreal είναι μια ιδιαίτερη απόχρωση που απευθύνεται σε γυναίκες τολμηρές και λάτρεις της μόδας. Πρόκειται για ένα φωτεινό μοβ που ταιριάζει σε κάθε επιδερμίδα και μπορεί να συνδυαστεί με έντονο ή και διακριτικό μακιγιάζ ματιών. Σχηματίστε αρχικά το περίγραμμα των χειλιών με το ειδικό πινελάκι ακριβείας και γεμίστε το εσωτερικό τους με ταμποναριστές κινήσεις.

loreal-paris.co.uk
loreal-paris.co.uk

 

  • Matte Lasting Lipstick SPF 15 No. 51, Seventeen

Ελκυστική νέα ματ φούξια απόχρωση κραγιόν στα χείλη. Το νέο Matte Lasting Lipstick SPF 15 No. 51 της Seventeen αφήνει μια απίστευτα απαλή αίσθηση, προστατεύοντας, ενυδατώνοντας και μαλακώνοντας τα χείλη. Ταυτόχρονα δίνει ματ αποτέλεσμα και ομοιόμορφο σταθερό χρώμα, χάρη στην ειδικά μελετημένη φόρμουλα με μάνγκο και jojoba oil. Ακόμη, η σειρά διαθέτει αντηλιακό δείκτη προστασίας SPF 15.

seventeencosmetics.com
seventeencosmetics.com
  • Full Color Lipstick 426 Spontaneous, Erre Due

Το κραγιόν που θα χαρίσει μια τροπική αύρα στο καλοκαίρι σου. Το Full Color Lipstick 426 Spontaneous φροντίζει τα χείλη ενώ προσφέρει πλούσιο και λαμπερό χρώμα με μια κίνηση. Η σύνθεσή του είναι εμπλουτισμένη με υαλουρονικό οξύ που ενυδατώνει, απαλύνει τις γραμμές και χαρίζει όγκο. Το θηλυκό, καμπυλωτό του σχήμα αγκαλιάζει τα χείλη για ακόμη πιο εύκολη εφαρμογή.

erreduemakeup.com
erreduemakeup.com
  • Lipstick Fruity Juicy Calm Heat, Mac Cosmetics

Η Fruity Juicy συλλογή της Mac Cosmetics είναι τόσο ζουμερή, που θα τη λατρέψετε, γιατί ταξιδεύει το νου με τροπικά χρώματα σε limited edition συσκευασίες. Εμείς ξεχωρίσαμε την απόχρωση Calm Heat, ένα nude κραγιόν σε μεσαίο τόνο, με ματ και λαμπερό αποτέλεσμα. Η υφή του είναι κρεμώδης και καλύπτει πλήρως την επιφάνεια των χειλιών.

popsugar.com
popsugar.com