shutterstock
shutterstock
02|06|2017 14:11
SHARE
ΣΑΝΔΑΛΙΑ

Τα σανδάλια στα οποία ορκίζονται οι fashion bloggers -Δεν κάνουν βήμα χωρίς αυτά


Τα βλέπουμε όλο και πιο συχνά να κυκλοφορούν έξω στους δρόμους και να συνδυάζονται με όλο και περισσότερα στιλ. Όλα δείχνουν ότι αυτά τα φλατ σανδάλια είναι το μεγάλο trend του φετινού καλοκαιριού. 

Ένα από τα πράγματα που λατρεύουμε στη μόδα είναι το γεγονός ότι έχει ένα πολύ δημιουργικό τρόπο να παίρνει κομμάτια που, υπό κανονικές συνθήκες, φοριούνται μέσα στο σπίτι και να τα αναβαθμίζει σε must-have items κάθε γυναικείας γκαρνταρόμπας. Έτσι όπως είχε γίνει πέρυσι με τα καφτάνια με τα κρόσσια, φέτος την Άνοιξη με το bralette (ένας συνδυασμός σουτιέν και crop top) και πρόσφατα, με τα συγκεκριμένα φλατ σανδάλια με το φιόγκο ή αλλιώς slider sandals. 

Τι θέλει μια γυναίκα από ένα ζευγάρι σανδάλια; Να είναι άνετα, να ταιριάζουν εύκολα με όλα της τα ρούχα και να μη παραπέμπουν απαραίτητα σε λουκ παραλίας. Και τα συγκεκριμένα πληρούν και τις 3 προδιαγραφές. Ποια είναι όμως; 

Πρόκειται για αυτά τα σανδάλια από το Zara σε χρυσό και navy μπλε και φοριούνται από το πρωί στο γραφείο μέχρι το βράδυ στο μπαρ για κοκτέιλ. Χάρη στο σατέν τους ύφασμα δίνουν μια πιο classy νότα στο στιλ σας (όποιο κι αν είναι αυτό) και χάρη στη budget friendly τιμή τους μπορείτε να τα κάνετε άμεσα δικά σας! 

 

Μπορείτε να τα βρείτε και τα δύο στο zara.com/gr