Instagram /gucci
Instagram /gucci
GUCCI

Ο οίκος Gucci προτείνει το πιο extravagant μανικιούρ που έχεις δει ποτέ


Ο Alessandro Michele, ο εκκεντρικός και genius designer του οίκου Gucci, εξέπληξε για άλλη μια φορά τον κόσμο της μόδας με την παρουσίαση της Gucci Cruise Collection 2018, η οποία πραγματοποιήθηκε στο εμβληματικό Palazzo Pitti της Φλωρεντίας και ήταν εμπνευσμένη από τα ιταλικά αναγεννησιακά έργα τέχνης που κοσμούν τα ιστορικά τείχη.

Και μπορεί το catwalk να γέμισε από κρόσσια, πέρλες, embellishment κομμάτια, florals, έντονα στοιχεία, patterns, mix&match , δαντέλες, μπροκάρ, slogans με τις λέξεις Guccy και Guccification, όλα άρρηκτα συνδεδεμένα με την υπερβολή που χαρακτηρίζει το σχεδιαστή, όμως αυτό που έκλεψε την παράσταση και έγινε talk of the town από άκρη σε άκρη της γης, είναι η extravagant nail πρόταση του οίκου, όπως προέκυψε μέσα από το look των μοντέλων που συμμετείχαν στο σόου.

 

 

Η lead μανικιουρίστα της επίδειξης, Τζένι Λόνγκγουόρθ, χαρακτήρισε το συγκεκριμένο nail art ως «dipped ink», δηλαδή νύχια βουτηγμένα στο μελάνι κι αν δείτε τις παρακάτω φωτογραφίες θα σας φέρουν στο νου την εικόνα των μοντέλων να βουτούν τα δάχτυλα τους περίπου μέχρι τη μέση τους σε μαύρο μελάνι.

Το μανικιούρ συμπλήρωναν εντυπωσιακά ογκώδη κοσμήματα για τα χέρια, που είχαν επάνω τους πέρλες ή χρυσά αστέρια και ταίριαζαν στο μαξιμαλιστικό ύφος της συλλογής.

Αυτή η νέα πρόταση που φέρει την υπογραφή του οίκου Gucci δεν θα λέγαμε πως μπορεί να «φορεθεί» εκτός πασαρέλας, ωστόσο, μπορεί να αποτελέσει έμπνευση για το επόμενο nail art που θα διαλέξετε για το μανικιούρ σας, ώστε να βάλετε μερικές πέρλες για παράδειγμα επάνω στα νύχια σας και να τραβήξετε όλα τα βλέμματα!