Ombre Première: Η νέα συγκλονιστική συλλογή της CHANEL  | 0 bovary.gr
Ombre Première: Η νέα συγκλονιστική συλλογή της CHANEL | 0 bovary.gr
CHANEL

Ombre Première: Η νέα συγκλονιστική συλλογή της CHANEL


Το φετινό καλοκαίρι φέρει την υπογραφή της Chanel και αναμένεται να είναι γεμάτο ένταση.

Mε τις αποχρώσεις να κινούνται από το έντονο μπρονζέ μέχρι το μπλε ηλεκτρίκ και το νουάρ πετρόλ, τους ουδέτερους τόνους αλλά και τους πιο τολμηρούς, η νέα συλλογή για το μακιγιάζ των ματιών, από τον αγαπημένο μας οίκο, Ombre Première Eyes Collection 2017, θα απογειώσει τις εμφανίσεις μας.

Πίσω από αυτό το συγκλονιστικό αποτέλεσμα, βρίσκεται η Global Creative Makeup and Color Designer της Chanel, Lucia Pica, η οποία παρουσιάζει μέσα από τη νέα συλλογή ένα νέο όραμα για τις σκιές των ματιών.

Οι δημιουργίες της Ombre Première Eyes Collection 2017 «ντύνουν» τα βλέφαρα με έναν τρόπο ξεχωριστό και δημιουργούν την απόλυτη αντίθεση, ενώ η συλλογή είναι αφιερωμένη στην τέχνη του layering, αφού κάθε σκιά μπορεί να φορεθεί μόνη της ή να «παντρευτεί» με κάποια άλλη σκιά από τη συλλογή.

Τι σημαίνει αυτό για τη Lucia Pica;

Κάθε καλλιτέχνης έχει το δικό του σήμα κατατεθέν που κάνει το έργο του μοναδικό και ξεχωριστό. Στην περίπτωση της Global Creative Makeup and Color Designer της Chanel, χαρακτηριστικό είναι το βάθος των χρωμάτων αλλά και οι υφές, που έχουν ματ, σατινέ ή μεταλλικό φινίρισμα.

Για να ενισχύσει ένα αποτέλεσμα, η Lucia Pica χρησιμοποιεί την τεχνική του layering. Μια επαγγελματική τεχνική, που όμως ήθελε να τη βγάλει από τα στενά όρια των studios και να την κάνει προσιτή σε όλες τις γυναίκες εντάσσοντας την στο καθημερινό τους μακιγιάζ.

Με αυτή την τεχνική η αλληλεπίδραση των χρωμάτων μπορεί να δώσει από το πιο φυσικό ως το πιο sophisticated αποτέλεσμα στο μακιγιάζ των ματιών.

Για τη συλλογή Ombre Première Eyes Collection 2017, η Lucia Pica επέλεξε δύο συγκεκριμένες υφές για τις σκιές των ματιών: την κρεμώδη και την powder, που δίνουν τη δυνατότητα για αμέτρητους πειραματισμούς με το μακιγιάζ των ματιών και χαρίζουν στο βλέμμα περισσότερη ένταση. Μια συλλογή, που ξεπερνάει την εποχικότητα των τάσεων.

Οι κρεμώδεις σκιές εφαρμόζονται πάνω από τις πολυτελείς ματ, σατινέ ή μεταλλικές powder σκιές. Τα χρώματα και οι υφές συμπληρώνουν το ένα το άλλο και αποκαλύπτουν την προσωπικότητα των γυναικών.

OMBRE PREMIÈRE Longwear Cream Eyeshadow

Κάθε χαρακτηριστική στρογγυλή συσκευασία με το διπλό χρυσό C της Chanel κλείνει μέσα της μια σκιά ματιών με κρεμώδη υφή, που απλώνεται στο βλέφαρο των ματιών και μοιάζει να «λιώνει» αισθησιακά. Το μυστικό της κρύβεται σε ένα μείγμα ενυδατικών ελαίων. Οκτώ ενδιαφέρουσες αποχρώσεις με σατινέ φινίρισμα και διάρκεια οκτώ ωρών.

802 Undertone , 804 Scintillance, 806 Terre Brûlée Chanel
802 Undertone , 804 Scintillance, 806 Terre Brûlée Chanel
 808 Lilas d’Or , 810  Pourpre Profond ,812 Noir Pétrole Chanel
808 Lilas d’Or , 810 Pourpre Profond ,812 Noir Pétrole Chanel
814 Silver Pink ,816 Obscur Chanel
814 Silver Pink ,816 Obscur Chanel

OMBRE PREMIÈRE LONGWEAR POWDER EYESHADOW

Η χαρακτηριστική τετράγωνη συσκευασία με το διπλό χρυσό C της Chanel και το μεγάλο καθρέφτη αποκαλύπτει τη μαλακή υφή κάθε powder σκιάς. Κάθε μικροσκοπικό σωματίδιο της σκιάς κυλάει επάνω στο βλέφαρο κι απλώνεται δίνοντας τέλειο αποτέλεσμα στο μακιγιάζ των ματιών. 16 καθαρές αποχρώσεις εξαιρετικά συμπυκνωμένες και με διάρκεια οκτώ ωρών απλά μας υπνωτίζουν!

10 Flesh ,12 Rose Synthétique , 14 Talpa Chanel
10 Flesh ,12 Rose Synthétique , 14 Talpa Chanel
16 Blue Jeans, 18 Verde ,20 Carbone Chanel
16 Blue Jeans, 18 Verde ,20 Carbone Chanel
22 Visone ,24 Chocolate Brown , 26 Noir Satin Chanel
22 Visone ,24 Chocolate Brown , 26 Noir Satin Chanel
 28 Sable ,30 Vibrant Violet , 32 Bronze Antique Chanel
28 Sable ,30 Vibrant Violet , 32 Bronze Antique Chanel
34 Poudre d’Or , 36 Désert Rouge , 38 Titane , 40 Gris Anthracitre Chanel
34 Poudre d’Or , 36 Désert Rouge , 38 Titane , 40 Gris Anthracitre Chanel

Η Ombre Première Eyes Collection 2017 της Chanel περιλαμβάνει συνολικά 24 αποχρώσεις που είναι απαραίτητες για το φετινό καλοκαίρι, ενώ μας συστήνει και και τρία απαραίτητα «εργαλεία» που συμπληρώνουν το μακιγιάζ των ματιών και προσθέτουν βάθος στις σκιές των ματιών, τα μολύβια ματιών Le Crayon Yeux, τα οποία μπορείτε να εφαρμόσετε στην ίσαλο γραμμή και να κάνετε το blending.

67 Prune Noire ,77 Deep Purple , 87 Vert Eden Chanel
67 Prune Noire ,77 Deep Purple , 87 Vert Eden Chanel

LE GEL SOURCILS

Στην Ombre Première Eyes Collection 2017 της Chanel περιλαμβάνονται και τρία προϊόντα περιποίησης των φρυδιών, ιδανικά για το σχηματισμό, το γέμισμα και την περιποίηση τους, χάρη στην ειδικά διαμορφωμένη τους φόρμουλα και το κωνικό βουρτσάκι. Το μακιγιάζ των φρυδιών είναι φυσικό και έχει διάρκεια οκτώ ώρες.

350  Transparent , 360 Blond , 370	Brun Chanel
350 Transparent , 360 Blond , 370 Brun Chanel

Κεντρικό πρόσωπο της καμπάνιας της νέας συλλογής για το μακιγιάζ των ματιών από τον οίκο Chanel είναι η Kristen Stewart.