Instagram/cassmariebeauty-Instagram/Paintbox
Instagram/cassmariebeauty-Instagram/Paintbox
13|06|2017 12:57
SHARE
NAIL ART

Τα πιο σικ σχέδια για καλοκαιρινό μανικιούρ με ματ βερνίκι


Χρωματιστά, με δημιουργικά σχέδια και ματ αποτέλεσμα, το νέο ματ μανικιούρ του καλοκαιριού, είναι η λεπτομέρεια που θα αναβαθμίσει το στιλ σας.

Αν φτιάχναμε μια λίστα με τις μικρές χαρές της ζωής, τότε σίγουρα μέσα σε αυτή θα ήταν το μανικιούρ. Πόσες φορές έχετε πιάσει τον εαυτό σας να νιώθει έναν μικρό, αλλά αισθητό ενθουσιασμό όταν το βλέμμα σας πέφτει, έστω και στιγμιαία, πάνω στα περιποιημένα άκρα σας; Δεν είναι τυχαίο. Το μανικιούρ ή, γενικά, ο τρόπος που περιποιούμαστε τα άκρα μας παίζει καθοριστικό ρόλο τόσο στη διάθεση μας, όσο και στην εντύπωση που σχηματίζουν οι άλλοι για την προσωπικότητα μας.

Αν σας αρέσει αυτή η ανανεωτική αίσθηση που δίνει το μανικιούρ και, συνεχώς, ψάχνετε νέα χρώματα και τεχνικές για να το αναβαθμίσετε, αξίζει να δείτε μερικά από τα πιο σικ και funky σχέδια που βρήκαμε για ματ καλοκαιρινά νύχια.

Ντεγκραντέ με μεταλλική χρυσή λεπτομέρεια

Αν και δεν χρειάζεται να επιλέξετε διαφορετικό χρώμα για κάθε νύχι, νομίζουμε θα συμφωνήσετε πως αυτό ακριβώς το στοιχείο είναι που κάνει αυτό το μανικιούρ ακόμα πιο εντυπωσιακό.

 

Πουά μονόχρωμα

 

Αν «πιάνει το χέρι σας», αυτό είναι ένα σχέδιο που μπορείτε να το κάνετε και μόνη σας βάφοντας κανονικά τα νύχια σας με ματ βερνίκι και σχηματίζοντας βούλες με κανονικό βερνίκι του ίδιου χρώματος.


 

Γαλλικό με ματ βάση και χρυσή, λαμπερή γραμμή 

 

 

 

 

Τόσο μίνιμαλ και τόσο σικ.


 

Με φλοράλ μοτίβα

 

 

Δυναμικό και ταυτόχρονα με μια δόση ανεμελιάς, αυτό το μανικιούρ θα δώσει ξεχωριστό χαρακτήρα στο στιλ σας.


 

Με μαρμάρινο εφέ

 

 

Ένα σχέδιο που έγινε mega trend την προηγούμενη σεζόν, πλέον, μπορείτε να το δοκιμάσετε και στη ματ εκδοχή του.

Ματ σε neon αποχρώσεις

 

 

 

 

Με αυτό τον τρόπο, πετυχαίνετε ένα πολύ κουλ και, ταυτόχρονα, «ήσυχο» αποτέλεσμα, ακόμα κι αν βάψετε τα νύχια σας πορτοκαλί

 

Ματ σε παστέλ αποχρώσεις

 

 

 

 

 

Και ναι, μπορούμε επισήμως να πούμε ότι οι παστέλ αποχρώσεις αναδεικνύονται 400 φορές καλύτερα όταν το βερνίκι είναι ματ


 

Σε σχέδιο μισοφέγγαρο

 

 

Στην ουσία το 1/4 του νυχιού είναι μαύρο και το υπόλοιπο διάφανο, αλλά πάντα ματ.

Με aztec σχέδια

 

 

 

Είναι ένα print που το έχετε ήδη φορέσει και αγαπήσει. Γιατί να μη το δείτε και στα νύχια σας στη ματ εκδοχή του;