shutterstock
shutterstock
ΠΛΕΞΟΥΔΕΣ

Αυτές τις πλεξούδες τις βλέπουμε παντού -Το νέο καλοκαιρινό hairlook


Μπορεί οι γυναίκες να καθυστερούμε να μυηθούμε στα μυστικά του κόσμου της ομορφιάς, ωστόσο υπάρχει ένα χτένισμα το οποίο μας είναι πολύ γνώριμο, γιατί φροντίζει την εξωτερική μας (κοριτσίστικη) εμφάνιση από πολύ μικρή ηλικία.

Αν δυσκολεύεσαι να καταλάβεις για ποιο ακριβώς μιλάμε, τότε θα σου φέρουμε στο νου μια πολύ γλυκιά ανάμνηση, αυτή της γιαγιάς ή της μαμάς, που συνήθιζαν να πλέκουν τα μαλλιά σου πριν σου φορέσουν χρωματιστά παραμυθένια ρουχαλάκια.

Οι πλεξούδες λοιπόν εξακολουθούν να μας ακολουθούν και στην ενηλικίωση και αποτελούν ένα από τα πιο κομψά χτενίσματα που μπορούμε να επιλέξουμε, ενώ όπως ακριβώς συμβαίνει και με τη μόδα, η μορφή τους εξελίσσεται διαρκώς μέσα στα χρόνια, με τους hairstylists να προτείνουν ολοένα και περισσότερα νέα σχέδια.

Για τη φετινή καλοκαιρινή σεζόν ξεχωρίσαμε αυτές που μοιάζουν με φερμουάρ! Ναι πολύ καλά διάβασες, πρόκειται για τη νέα πρόταση που μας ήρθε από την Κέλι Οσμπορν, η οποία αποφάσισε να υιοθετήσει τις «πλεξούδες φερμουάρ» (zipper braids) στο μισοξυρισμένο κεφάλι της και το συγκεκριμένο hairlook επιμελήθηκε ο Τζόζεφ Ντιμάτζιο, διάσημος hairstylist.

Εκτοτε, αυτή η νέα ροκ εκδοχή των πλεξούδων έχει γίνει μια από τις πιο δημοφιλείς προτάσεις χτενίσματος, με τις γυναίκες ανά τον κόσμο να μοιράζονται τις φωτογραφίες τους στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.