pinterest
pinterest
FINGER TATTOOS

Κομψά και μικροσκοπικά -10 τατουάζ που κοσμούν τα δάχτυλα κάθε γυναίκας


Αν βαρεθήκατε τα ακριβά κοσμήματα στα χέρια σας και τους πειραματισμούς με τα χρώματα και τα σχέδια στο μανικιούρ, τότε υπάρχει μια ιδιαίτερα δημοφιλής και κομψή εναλλακτική, αυτήν των τατουάζ.

Και όχι, δεν αναφερόμαστε σε εκείνα που καλύπτουν μεγάλο μέρος του σώματος, αλλά στα λιλιπούτεια και διακριτικά, που κοσμούν τα δάχτυλα των χεριών σας και γίνονται το απόλυτο αξεσουάρ σας, το οποίο θα «κουβαλάτε» πάντοτε μαζί σας.

Με χρώμα ή χωρίς, παιχνιδιάρικα αλλά και σοφιστικέ, μα πάντοτε πρωτότυπα, τα finger tattoos δίνουν ιδιαίτερο στιλ, ενώ έχουν παράλληλα πολύ προσωπικό χαρακτήρα, κάνοντας την κίνηση των χεριών σας ακόμα πιο ενδιαφέρουσα.

Μικρά έργα τέχνης, χωρίς κανένα στοιχείο υπερβολής, αποτυπώνονται επάνω σας και συνδέονται με τις αναμνήσεις σας, τις σκέψεις σας, ακόμα και την κοσμοθεωρία σας.

Το τρεντ αυτό έχουν υιοθετήσει μεγάλο μέρος των γυναικών του Χόλιγουντ και αν διστάζετε να αφεθείτε στη μαγεία της τέχνης τους, εμείς βρήκαμε τα δέκα καλύτερα σχέδια για να σας εμπνεύσουμε, πριν ζητήσετε το δικό σας από τον  tattoo artist που θα το επιμεληθεί.