Notos.gr -Το πρώτο ηλεκτρονικό πολυκατάστημα στην Ελλάδα  | 0 bovary.gr
Notos.gr -Το πρώτο ηλεκτρονικό πολυκατάστημα στην Ελλάδα | 0 bovary.gr
21|06|2017 15:33
SHARE
NOTOS.GR

Notos.gr -Το πρώτο ηλεκτρονικό πολυκατάστημα στην Ελλάδα


Τα πολυκαταστήματα notos, χαράζουν μια νέα εποχή στο online shopping και παρουσιάζουν το e-shop notos.gr, το πρώτο ηλεκτρονικό πολυκατάστημα στην Ελλάδα που διαθέτει όλες τις κατηγορίες προϊόντων των φυσικών πολυκαταστημάτων.


Το νέο online πολυκατάστημα παρέχει «εύκολη» πρόσβαση σε μερικά από τα πιο δυνατά κι αγαπημένα brands της αγοράς και καθημερινά εμπλουτίζεται συνεχώς με νέες προϊοντικές κατηγορίες, μάρκες και είδη για να καλύψει τις ολοένα αυξανόμενες ανάγκες του σύγχρονου καταναλωτή και της ελληνικής οικογένειας ενώ μέχρι το τέλος του 2017 στο site θα έχουν ενσωματωθεί και τα είδη σπιτιού & διακόσμησης των πολυκαταστημάτων notoshome. 

Με σεβασμό προς τον καταναλωτή, τα notos φρόντισαν να εξασφαλίσουν την σωστή κι επιτυχημένη λειτουργία του e-shop και να εγγυώνται γρήγορες κι ασφαλείς αγορές. Για το λόγο αυτό συνεργάστηκαν με δύο μεγάλες εταιρείες, την ATCOM πρωτοπόρο εταιρεία στον κλάδο της όσον αφορά την Ανάπτυξη, Λειτουργία και Διαχείριση Διαδικτυακών Προϊόντων όπως επίσης και τη Διαχείριση Ψηφιακών Υπηρεσιών, και τη MY SPECTRUM, εταιρεία με ευρύτατη εμπειρία κι εξειδίκευση στην Παροχή Υπηρεσιών Marketing. Το νέο online πολυκατάστημα notos είναι ένα e-shop διεθνών προδιαγραφών, ποιοτικό ευέλικτο και σύγχρονο που απαντά στις ανάγκες της αγοράς.

Το notos e-shop έχει την δική του in-house δομή για την κάλυψη των αναγκών του site και κατ’ επέκταση για την καλύτερη εξυπηρέτηση των καταναλωτών, με το δικό του commercial & marketing team, φωτογράφο και στυλίστα, content marketer και μια δική του ομάδα customer service, ενώ ακολουθεί την ίδια πολιτική τιμών με αυτή των πολυκαταστημάτων, προσφέροντας τα γνωστά σε όλους more προνόμια, όπως το πρόγραμμα επιβράβευσης, για more επιλογές σε όλη την Ελλάδα!

TAGS