shutterstock
shutterstock
22|06|2017 20:30
SHARE
STYLISH ΒΟΥΤΙΕΣ

Τα πιο όμορφα και κολακευτικά ολόσωμα μαγιό -κάτω από 50 ευρώ


Αν έπρεπε να επιλέξουμε ένα κομμάτι από τη γυναικεία γκαρνταρόμπα για το οποίο μια γυναίκα τρέφει την ίδια εμμονική λατρεία με αυτή που έχει για τα παπούτσια, τότε αυτό θα ήταν τα μαγιό. Ετοιμαστείτε να δείτε τα ολόσωμα σχέδια που κέρδισαν την προσοχή μας και, μάλλον, αξίζουν μια θέση στη συλλογή σας. 

Χρωματιστά, μονόχρωμα, με ρίγες ή με φλοράλ μοτίβα, μπικίνι ή ολόσωμα. Για τις περισσότερες γυναίκες ο αριθμός των μαγιό που έχουν στην κατοχή τους ξεπερνά τον αριθμό του δείκτη της αντηλιακής τους προστασίας. Κι ενώ μπορεί να έχουμε ήδη ένα σωρό αγαπημένα σχέδια (που δύσκολα χωράνε πια σε ένα συρτάρι) όταν έρχεται το καλοκαίρι πάντα νιώθουμε την ίδια έξαψη και ακατανίκητη επιθυμία για καινούριο.

Κάτι μας λέει ότι, φέτος, τα μαγιό που έκαναν τις καρδιές μας να χτυπήσουν πιο δυνατά είναι τα ολόσωμα. Φέτος, εμπλουτίζονται σε χρώματα, σχέδια, γραμμές και κοψίματα που κολακεύουν κάθε σωματότυπο και, έτσι, μπαίνουν ακόμα πιο δυναμικά στο παιχνίδι. Μάλιστα, κατά τη γνώμη μας, έχουν το προβάδισμα σε σχέση με το, κατά τ’ άλλα αθάνατο, μπικίνι. Γιατί;

Χάρη στην πολυμορφικότητα τους, μπορούν να φορεθούν άνετα κι εκτός παραλίας. Για σκεφτείτε το: Μαζί με ένα σορτς, ένα αέρινο πουκάμισο και φλατ σανδάλια φτιάχνουν ένα από τα πιο άνετα και σέξι λουκ των διακοπών

Εδώ, στο bovary.gr κάναμε την έρευνα για εσάς και βρήκαμε μερικά από τα πιο κολακευτικά και value for money σχέδια της αγοράς για όλα τα στιλ, ανάμεσα στα οποία μπορεί να υπάρχει και αυτό το οποίο θα σας συνοδεύσει στις φετινές καλοκαιρινές σας βουτιές και βόλτες.