Jimmy Choo: Το παιχνίδι της αποπλάνησης έγινε συναρπαστικό ανδρικό άρωμα | 0 bovary.gr
Jimmy Choo: Το παιχνίδι της αποπλάνησης έγινε συναρπαστικό ανδρικό άρωμα | 0 bovary.gr
28|06|2017 11:40
SHARE
Jimmy Choo

Jimmy Choo: Το παιχνίδι της αποπλάνησης έγινε συναρπαστικό ανδρικό άρωμα


Η εξέλιξη των ανδρικών αρωμάτων Jimmy Choo συνεχίζεται με τη δημιουργία του δροσερού και αρωματικού Jimmy Choo MAN ICE, ανοίγοντας ένα νέο κεφάλαιο στην ιστορία των ανδρικών αρωμάτων της μάρκας..

Το MAN ICE εκπέμπει την ίδια αρρενωπότητα, την έμφυτη αυτοπεποίθηση  και το ανεπιτήδευτο ύφος που χαρακτηρίζει τον άνδρα Jimmy Choo , αλλά ο έντονος αισθησιασμός του μετριάζεται καθώς υποκύπτει σ’ένα πιο παιχνιδιάρικο χαρακτήρα. Η επαναστατική του διάθεση και η έντονη αρρενωπότητά του έρχονται αντιμέτωπες μ’ένα πιο χαλαρό πνεύμα , καθώς το πάθος του και το χιούμορ του αποκαλύπτονται μαζί με τις νότες κορυφής του αρώματος. Το Jimmy Choo MAN ICE παρουσιάζει ένα ευφάνταστο παιχνίδι αποπλάνησης ανάμεσα σ’έναν άνδρα και μία γυναίκα, που αιχμαλωτίζεται σ’ένα συναρπαστικό άρωμα.

Το Άρωμα 
Δημιουργία του Μichel Almairac, η συλλογή ανδρικών αρωμάτων Jimmy Choo εμπλουτίζεται μ’αυτό το νέο δυναμικό και σύνθετο άρωμα. Αναζωογονητικό και δυνατό, ξεκινάει με μία αύρα εσπεριδοειδών από μανταρίνι, περγαμόντο και κίτρο και αποκτάει ένταση χάρη στις νότες καρδιάς από ξύλο βετιβέρ, πατσουλί ,κέδρο και τραγανό μήλο. Η αισθησιακή του βάση από musk, βρύα και ambroxan δίνουν στο άρωμα μία φυσική κομψότητα που περιβάλλεται από μία σαγηνευτική αύρα.
Νότες Κορυφής: Μανταρίνι, Περγαμόντο, Αιθέριο Έλαιο Κίτρου 
Νότες Καρδιάς: Αιθέριο Έλαιο Βετιβέρ, Πατσουλί, Κέδρο, Μήλο
Νότες Βάσης: Musk, Βρύα, Ambroxan

Το Μπουκάλι
Σ’αυτή τη νέα εκδοχή, το εμβληματικό μπουκάλι Jimmy Choo Man σε σχήμα φλασκί γίνεται ακόμη πιο εντυπωσιακό χάρη στο λακαριστό ντεγκραντέ λευκό χρώμα του και η σχεδίαση του αντανακλά αμέσως τη δροσιά που περικλείει το νέο άρωμα. Η αντίθεση των μεταλλικών λεπτομερειών από χρώμιο δίνουν ένα δυναμικό, ροκ ύφος στο μπουκάλι. Σύμβολο της μάρκας, το ανάγλυφο δέρμα κροκόδειλου στο πώμα , ντυμένο κι αυτό στα λευκά μ’ ένα απαλό τελείωμα στην αφή χαρίζει ένα μοντέρνο τόνο στο κλασικό μπουκάλι. Η εξωτερική συσκευασία σε ματ λευκή απόχρωση, που αναπαριστά δέρμα κροκόδειλου, το καθιστά ακαταμάχητο. 


Η Διαφημιστική Καμπάνια
Στο εικαστικό του Jimmy Choo MAN ICE εμφανίζεται το γοητευτικό μοντέλο από τη Βραζιλία Marlon Teixeira, που είναι επίσης το πρόσωπο και για το κλασικό ανδρικό άρωμα JIMMY CHOO MAN.  Ο ήλιος λάμπει πάνω σε μία μαγευτική βίλλα, η πισίνα infinity αντικατοπτρίζει τις μπλε αντανακλάσεις του ωκεανού και απλώνεται όσο μακριά μπορεί να φτάσει το βλέμμα.  Με ξεκούμπωτο λευκό πουκάμισο, ο Μarlon κοιτάζει μ’ένα έντονο βλέμμα στην κάμερα. Μια γυναικεία σιλουέτα που διακρίνεται αμυδρά στο βάθος αποκαλύπτει την μεγάλη ένταση που υπάρχει ανάμεσά τους και το παιχνίδι της αποπλάνησης ανάμεσα στου δύο εραστές αρχίζει… 

Το Jimmy Choo MAN ICE διατίθεται στην ελληνική αγορά σε τρία μεγέθη.