Instagram/BellaHadid
Instagram/BellaHadid
03|07|2017 11:30
SHARE
BELLA HADID

Η Βella Hadid λανσάρει το νέο crop top του καλοκαιριού


Στην τελευταία της εμφάνιση στην Εβδομάδα Μόδας του Παρισιού μάς σύστησε ένα νέο -και ακόμα πιο αποκαλυπτικό τρόπο- να φοράμε το crop top.

Σε κάθε της δημόσια εμφάνιση αποθεώνεται για το στιλ της. Με τα αποκαλυπτικά πλην classy outfit της είναι σαν να ρίχνει μια στιλιστική βόμβα που γκρεμίζει όσα ξέραμε μέχρι τώρα και να ξαναχτίζει τα trends με το δικό της τρόπο.   

Το μοντέλο που επανέφερε στη μόδα τα αβυσσαλέα σκισίματα στα μακριά φορέματα, αυτή τη φορά, εμφανίστηκε με σύνολο που τής έδινε αέρα σύγχρονης παριζιάνας αναδεικνύοντας τους καλοσχηματισμένους της κοιλιακούς.

Κι ενώ πρωταγωνιστής της εμφάνισής της ήταν το εντυπωσιακό ριγέ, τζιν douple piece, την παράσταση έκλεψε το μαύρο crop top της το οποίο είναι τόσο κοντό που, από κάτω, διακρίνεται το σουτιέν της.

splashnews.com
splashnews.com

Παρόλα αυτά, χάρη στον τρόπο που το έχει φορέσει, τα αξεσουάρ όπως την τσάντα που φέρει την υπογραφή του οίκου Dior και τα παπούτσια με τα οποία το έχει συνδυάσει, τίποτα δε μοιάζει προκλητικό ή «φτηνό» δίνοντας μας έμπνευση για τα καλοκαιρινά λουκ των διακοπών. 

splashnews.com
splashnews.com