Αυτή είναι η πιο fashionable απόχρωση των μαλλιών για το φετινό καλοκαίρι | 0 bovary.gr
Αυτή είναι η πιο fashionable απόχρωση των μαλλιών για το φετινό καλοκαίρι | 0 bovary.gr
ΤΟΛΜΗΣΕ ΤΟ

Αυτή είναι η πιο fashionable απόχρωση των μαλλιών για το φετινό καλοκαίρι


Αν έχεις διάθεση να ξεσπάσεις σε ένα σημείο του σώματος σου και να κάνεις μια αλλαγή, με στόχο να ανανεώσεις την εικόνα σου, αλλά και την ψυχολογική σου διάθεση, τότε πρέπει να επικεντρωθείς στα μαλλιά σου.

Οχι, δεν θα σου πούμε να αποχωριστείς το μάκρος που τόσο πολύ «πάλεψες» να αποκτήσεις, αλλά θα σου προτείνουμε να τους δώσεις την απόχρωση εκείνη που ναι μεν είναι τολμηρή, αλλά αποδεδειγμένα ταιριάζει σε κάθε τύπο επιδερμίδας και σε κάθε πρόσωπο.

Πρόκειται για μια από τις fashionable επιλογές, που μας συστήθηκε για πρώτη φορά μέσα από μια εξίσου fashionable και stylish παρουσία, την Κάιλι Τζένερ, η οποία υιοθέτησε το συγκεκριμένο look το 2016.

Επειδή όμως είναι σχεδόν βέβαιο, ότι δεν θα το θυμάσαι, κάνουμε λόγο για την απόχρωση των μαλλιών που έγινε γνωστή ως «rose gold» ή «rose quartz», το νέο χάλκινο χρώμα.

 

 

Το αποτέλεσμα του επιτυχγάνεται όταν ο κομμωτής αντικαθιστά τις πορτοκαλί χρωστικές που εσωκλείονται στο χάλκινο χρώμα με το ροζ και δημιουργεί μια ψυχρή εκδοχή που σε ορισμένες μόνο περιπτώσεις χρειάζεται ντεκαπάζ.

Αυτή η μοντέρνα πινελιά προστέθηκε αρχικά στις ζωές μας μέσα από τις ενδυματολογικές προτάσεις, τα αξεσουάρ αλλά και ως τάση στη διακόσμηση των εσωτερικών χώρων, όμως κερδίζει ολοένα και περισσότερες θαυμάστριες.

Μπορείς να ζητήσεις από τον κομμωτή σου να προσαρμόσει τα highlights, να παίξεις με την τεχνική του ombre ή να ανανεώσεις όλο το χρώμα των μαλλιών με το νέο χάλκινο και να κάνεις το καλοκαίρι σου πιο ροζ από ποτέ, χωρίς η τελική εικόνα σου να είναι girly!

Δες μερικές ιδέες που θα σε εμπνεύσουν.