Instagram/webstylestory
Instagram/webstylestory
05|07|2017 11:23
SHARE
ΑΝΔΡΙΚΟ ΣΤΙΛ

Η απροσδόκητη νέα τάση στο αντρικό στιλ που είδαμε στην εβδομάδα μόδας του Παρισιού


Όσο πάνω στα catwalks των μεγαλύτερων οίκων μόδας του πλανήτη παρελαύνουν τα trends της αντρικής μόδας για την επόμενη σεζόν, έξω από τα fashion shows, το street fashion δίνει τα δικά του μαθήματα στιλ. 

Τελικά οι μεγαλύτερες τάσεις στην ιστορία της μόδας γράφονται έξω από τις πασαρέλες. Έτσι, στην Αντρική Εβδομάδα Μόδας που λαμβάνει χώρα, αυτή την περίοδο, στο Παρίσι, ένα καινούριο trend (το οποίο θα μπορούσε να χωρίσει τις γυναίκες σε δύο στρατόπεδα) έκανε τη γενναία του εμφάνιση για να επαναπροσδιορίσει το αντρικό στιλ. Ποιο είναι αυτό; 

Αν κάποτε ήταν μόδα τα τατουάζ-μανίκι που καλύπτουν το χέρι από πάνω μέχρι κάτω, αυτή τη στιγμή μπορούμε να μιλάμε για το neck tattoo. Έτσι, ανάμεσα στους (συγκλονιστικά) όμορφους και stylish άντρες που κυκλοφορούν έξω από τα shows, είδαμε αντρες με μικρά ή μεγαλύτερα τατουάζ πάνω στο λαιμό τους οι οποίοι τράβηξαν τα βλέμματα των street style φωτογράφων της Vogue.

Ανάμεσα σε αυτούς ξεχώρισε ο Γερμανός συντάκτης μόδας Marc Goehring ο οποίος έχει χτυπήσει στο λαιμό του τη λέξη Стиль (στιλ στα ρωσικά). 

 

 

Όπως έχει πει, έμπνευση για το συγκεκριμένο tattoo ήταν ένα t-shirt του οίκου Heron Preston που είχε κυκλοφορήσει μια σειρά από t-shirts που στο λαιμό τους έγραφαν τη λέξη στιλ στα ρωσικά. «Μου το έστειλαν, μου άρεσε και μετά σκέφτηκα ότι είναι φανταστική ιδέα για τατουάζ- επίσης έχω τρέλα με τη Ρωσία».  Δεν ήταν ο μόνος.

Ο tattoo artist Louis Lοveless έχει γράψει τη λέξη «παράεδεισος» επίσης στα ρωσικά. 

 

 

Ο Ιταλός συντάκτης μόδας, Simone Monguzzi, έχει γράψει το καυστικό και σκωπτικό «It costs a lot to look this cheap» (μια φράση που για να κάνεις, μάλλον, χρειάζεσαι χιλιάδες τόνους αυτοπεποίθησης). 

 

 

 

 

Τα τατουάζ στο λαιμό παρουσιάζουν μια μυστηριώδη ομοιότητα με τα t-shirts του οίκου μόδας Gosha Rubchinskiy τα οποία πρωτοείδαμε στο show για την Άνοιξη του 2017 και είχαν το logo του οίκου στα κολάρα τους.    

Σίγουρα, πρόκειται για μια κίνηση που θέλει τόλμη, αλλά, όπως υποστηρίζει και ο Goethering, τα τατουάζ είναι σαν να κάνεις ένα screenshot στο παρόν. Το μόνο που μένει τώρα είναι να δούμε αν θα συνεχίσουμε να βλέπουμε το συγκεκριμένο trend και μετά το τέλος της Εβδομάδας Μόδας.