Ad Campaign: Chloe Spring/Summer 2016
Ad Campaign: Chloe Spring/Summer 2016
15|07|2017 20:00
SHARE
BALL EARRINGS

Αυτά τα σκουλαρίκια είναι ο λόγος για να ξαναφορέσουμε κοσμήματα


Με bold διαθέσεις τα κοσμήματα της φετινής σεζόν.

Αυτό το καλοκαίρι θέλει τα σκουλαρίκια μεγάλα, περίτεχνα, με έντονη προσωπικότητα. Αρκεί, βέβαια, να φορεθούν σωστά γιατί και η υπερβολή θέλει το μέτρο της. Με όγκο, φουτουριστικά σχέδια, με κρύσταλλα. Σε χρυσό, ροζ χρυσό, σε έντονα χρώματα ή σε μαύρο. Ενα και υπερμεγέθες σκουλαρίκι ή σκουλαρίκι που μοιάζει με κολιέ. Μεγάλοι οίκοι -στις Εβδομάδες Μόδας του 2016 που «προανήγγειλαν» τις τάσεις που θα κυριαρχήσουν τη σεζόν που διανύουμε- παρουσίασαν κοσμήματα που ξεφεύγουν από τα καθιερωμένα και πάνε το στιλ πολλά βήματα παρακάτω.

Αυτά τα σκουλαρίκια μπορεί να μην απευθύνονται στις λάτρεις του μίνιμαλ και του αφαιρετικού στιλ, ωστόσο σίγουρα είναι γοητευτικά και μπορούν να δώσουν άλλη ταυτότητα στις εμφανίσεις μας αυτό το καλοκαίρι.

Είτε με χρώμα, είτε σε πιο ουδέτερες αποχρώσεις τα ball earrings είναι ένας καλός λόγος να ξαναφορέσουμε σκουλαρίκια αυτό το καλοκαίρι. 

 

 

Η σχεδιάστρια Rebecca de Ravenel είναι εκείνη που έβαλε αυτά τα σκουλαρίκια στις επιλογές μας αυτό το καλοκαίρι. Εχουν χάρη, αλλά όχι υπερβολή, είναι εντυπωσιακά αλλά όχι κραυγαλέα. Κι αυτό είναι μια «κατάκτηση».

«Είμαι ψηλή και όσο πιο ψηλή είναι μια γυναίκα, τόσο πιο μεγάλα σκουλαρίκια φορά, αλλά τα μεγάλα σκουλαρίκια είναι βαριά. Ηταν εκληκτικό για μένα που η Selena Gomez και η Rita Ora φόρεσαν τα σκουλαρίκια. Υπάρχει βέβαια ένα μεγάλο πρόβλημα με τις αντιγραφές αλλά δεν γίνεται διαφορετικά την παρούσα στιγμή. Πιστεύω ότι το Instagram είναι εκπληκτικό εργαλείο για τη δουλειά μου και έχει βοηθήσει μαζικά τη δουλειά μου, αλλά υπάρχει και μια άλλη πλευρά: ότι δεν μπορείς να κρατήσεις τίποτα κρυφό και μπορούν να υπάρξουν αντιγραφές»