Splashnews.com
Splashnews.com
20|07|2017 11:57
SHARE
OFF-SHOULDER

H Κέιτ Μίντλετον έκανε την πιο hot εμφάνιση της μέχρι σήμερα φορώντας μια μεγάλη τάση του καλοκαιριού


Τι θα συμβεί αν βάλεις στην ίδια εξίσωση μια δούκισσα και το απόλυτο fashion trend του καλοκαιριού; Έκρηξη. 

Οι δημόσιες εμφανίσεις της ποτέ δεν περνούν απαρατήρητες, είτε πρόκειται για ένα καθημερινό λουκ, είτε για ένα σύνολο προσαρμοσμένο σε μια πιο ιδιαίτερη (και βασιλική) περίσταση.

Τα ρούχα που επιλέγει να φοράει μέχρι τώρα είναι διαχρονικά: κλασικά χρώματα, αυστηρό κόψιμο, λιτές γραμμές. Ένα ladylike στιλ στα πλαίσια του βασιλικού καθωσπρεπισμού και του dress code που επιτάσσει το πρωτόκολο της βασιλικής οικογένειας του Ηνωμένου Βασιλείου με μικρές πινελιές που του δίνουν έναν πιο σύγχρονο και stylish χαρακτήρα. 

Χτες όμως η Κέιτ Μίντλετον, η οποία βρίσκεται σε περιοδεία σε Πολωνία και Γερμανία μαζί με τον Γουίλιαμ και τα δύο τους παιδιά, αποφάσισε να βγει λίίίγο πιο έξω από το royal comfort zone της και να «αγκαλιάσει» τη μεγάλη τάση του καλοκαιριού: το off-shoulder trend.  

Έτσι, στη δεξίωση που δόθηκε στην κατοικία του Βρετανού Πρέσβη στο Βερολίνο για τα γενέθλια της βασίλισσας, η 35χρονη δούκισσα φόρεσε ένα maxi κόκκινο φόρεμα Alexander McQueen το οποίο άφηνε τους ώμους ακάλυπτους. Και κάπως έτσι έκανε όλο το ίντερνετ να μιλά για την εκρηκτική-για τα δεδομένα της- πάντα, εμφάνιση. 

splashnews.com
splashnews.com

Το συγκεκριμένο φόρεμα όχι μόνο την κολακεύει, αλλά αναδεικνύει και το νέο της, ελαφρώς πιο κοντό, κούρεμα το οποίο διαμόρφωσε με ανάλαφρες μπούκλες.  

Το συνδύασε με μακριά κόκκινα σκουλαρίκια και nude χαμηλοτάκουνα πέδιλα. 

Το αποτέλεσμα ήταν κάτι παραπάνω από εντυπωσιακό. 

Απλά υπέροχη!