Emily Ratajkowski/ Sasha Pivovarova the spring-summer 2017 campaign TwinSet
Emily Ratajkowski/ Sasha Pivovarova the spring-summer 2017 campaign TwinSet
26|07|2017 12:29
SHARE
CROCHET DRESS

Πλέξε μόνη σου τη μεγάλη τάση του καλοκαιριού: Το λευκό boho φόρεμα


Η γοητεία του χειροποίητου.

Τα πλεκτά φορέματα με vintage και boho αέρα από το παρελθόν είναι πρόταση για το φετινό καλοκαίρι. Ενα φόρεμα από το χθες γίνεται κομμάτι των πιο αέρινων καλοκαιρινών μας εμφανίσεων εκπέμποντας θηλυκότητα. Ενα πλεκτό sundress σε λευκή ή κρεμ απόχρωση μπορεί να φορεθεί όλες τις ώρες της ημέρες αγκαλιάζοντας με χάρη το σώμα.

Οι σχεδιαστές τη φετινή σεζόν αγαπούν τις χειροποίητες δημιουργίες που κουβαλούν πάντα πιο «προσωπική ματιά». Τα πλεκτά και τα κεντήματα έγιναν μέρος των επιδείξεων στις Εβδομάδες Μόδας για τα trends της φετινής σεζόν.

Ο Jonathan Anderson ανέδειξε τη στιλιστική δύναμη που έχει «το βελονάκι της γιαγιάς» στην κολεξιόν του για το Φθινόπωρο του 2017 ενώ στην κολεξιόν του Adam Selman μας εντυπωσίασαν οι crochet miniskirts που συνδυάστηκαν με T-Shirts στην κολεξιόν του για την Άνοιξη του 2017.

Οι σχεδιαστές αποδεικνύουν ότι ένα πλεκτό ρούχο είναι κομμάτι του τώρα, διόλου συντηρητικό.

Οι street style stars επιλέγουν τα πλεκτά φορέματα για τις εμφανίσεις τους το φετινό καλοκαίρι και τα συνδυάζουν με basket bags, με straw καπέλα και εσπαντρίγιες.

Ενα τέτοιο ρούχο μας υπενθυμίζει ότι το στυλ είναι μοναδικό και ταυτόχρονα πολύ προσωπική υπόθεση. Αν απλά αφήσεις τη φαντασία σου ελεύθερη, το αποτέλεσμα θα σε εκπλήξει ευχάριστα.