H&M Summer 2015 Swimsuit Campaign
H&M Summer 2015 Swimsuit Campaign
EYELET

Eyelet: Το ύφασμα που σε κρατάει δροσερή και chic μέσα στο καλοκαίρι


Πως φοριέται φέτος το καλοκαίρι ένα από τα πιο casual chic υφάσματα.   

Ο ζεστός καιρός επιτάσσει δροσερά υφάσματα και ανοιχτά χρώματα. Και ένα απλό βαμβακερό t-shirt ή φόρεμα δροσερό είναι, αλλά παράλληλα είναι αυτό ακριβως: «Ένα απλό βαμβακερό t-shirt ή φόρεμα», δηλαδή αρκετά basic.

Τι μπορείτε να επιλέξετε εκείνες τις φορές που θέλετε αυτό το κάτι παραπάνω που θα κάνει το στιλ σας να ξεχωρίζει, χωρίς να καταλήγει edgy; Δύσκολη δουλειά, αλλά κάποιος πρέπει να την κάνει.

Σε τέτοιες περιπτώσεις αναλαμβάνει την ηγεσία ένα ύφασμα που έχει αγαπηθεί ανά τις δεκαετίες και συνεχίζει να βρίσκεται στις μπροστινές θέσεις κάθε γυναικείας γκαρνταρόμπας: το eyelet. 

Τι εστί eyelet; Πρόκεται γι΄αυτό το βαμβακερό «τρυπητό» με κεντημένες οπές ύφασμα που ακολουθεί το εφέ της δαντέλας, γνωστό ως «κιπούρ δαντέλα». Θηλυκό, κομψό και με έναν «αέρα» αγγλικής (ή γαλλικής θέλετε; Γαλλικής τότε-δε θα τα χαλάσουμε εδώ), μια μικρή ωδή στο ρομαντισμό, αποτελεί μια από τις summer casual chic επιλογές για τα καλοκαιρινά σας outfit. 

Φοριέται σε κάθε μορφή, από φόρεμα και φούστα έως crop top και κρίνεται ως must fashion item για κάθε βαλίτσα διακοπών.  

Εμείς βρήκαμε 8 προτάσεις που θα σας δώσουν ιδέες για να το (επαν)εντάξετε στα καθημερινά σας outfits, αλλά και πως να το φορέσετε ώστε να αποφύγετε να μοιάζει φτηνό ή πολύ κοριτσίστικο.

 

 

 

 

 

Ποιος είπε ότι πρέπει να το φοράτε αποκλειστικά σε λευκά ή παστέλ χρώματα; Ακόμα και σ' ένα έντονο χρώμα όπως το κίτρινο, αν συνδυαστεί με σωστά αξεσουάρ, μπορεί να σας βγάλει ασπροπρόσωπη.