Μiss Dior: Ενα νέο σαγηνευτικό άρωμα για γυναίκες με αυτοπεποίθηση | 0 bovary.gr
Μiss Dior: Ενα νέο σαγηνευτικό άρωμα για γυναίκες με αυτοπεποίθηση | 0 bovary.gr
31|07|2017 13:19
SHARE
MISS DIOR

Μiss Dior: Ενα νέο σαγηνευτικό άρωμα για γυναίκες με αυτοπεποίθηση


«Ντυμένο» με μια χειροποίητη ευωδιά, το Miss Dior είναι μια ωδή στον έρωτα. Γεμάτο δύναμη, ζωντάνια και  πάθος το νέο Miss Dior Εau de Parfum κυκλοφορεί ξανά με μια χειροποίητη, floral αισθαντικότητα.  

Όπως έκανε ο Christian Dior για τις νεαρές γυναίκες του New Look, ο Francois Demachy επιζητά να εκφράσει με μια μυρωδιά, την ιδέα ενός αρώματος, που εκφράζει το συναίσθημα του έρωτα, ένα άρωμα που “μυρίζει” σαν τον έρωτα, για τις σύγχρονες γυναίκες.

Περισσότερο από ποτέ, ήθελε να προσδώσει τα στοιχειά ενός αυθάδικα κομψού αρώματος, περιγράφοντας την θηλυκότητα Dior με ένα ύφος υψηλής ραπτικής αλλά σε μια πιο μοντέρνα και ανυπότακτη κομψή εκδοχή.

Καθώς σήμερα, περισσότερο από κάθε άλλη φορά, η γυναίκα Dior ενσαρκώνει ένα ζωηρό και γεμάτο αυτοπεποίθηση πνεύμα όπως η ομορφιά αρέσκεται να προκαλεί ευχαρίστηση αλλά και να χορεύει στον δικό της ρυθμό.

Γι’ αυτές τις φλογερές γυναίκες, ευαίσθητες στην καρδιά και εύγλωττες στις λέξεις, συνέθεσε ένα, ειδικά στα μετρά τους άγριο τριαντάφυλλο δημιουργημένο σαν το ωραιότερο φόρεμα χορού. Πρόκειται για την εκδοχή ενός πνευματώδους και μοντέρνου Miss Dior.
 


Φτιάξε μου ένα άρωμα 
             που να μυρίζει σαν τον έρωτα
–CHRISTIAN  DIOR

 

Η σύνθεσή του περιέχει τις προδιαγραφές ενός αισθησιακού και μελένιου τριαντάφυλλου της Grasse, το οποίο έχει ενωθεί  με το αισθησιακό πνεύμα του Turkish Damascus rose.

Στροβιλιζόμενες κορδέλες από δυνατές νότες κίτρου ξεχωρίζουν σε μορφή σαγκουινιού, μανταρινιού και περγαμόντου Καλαβρίας. Αυτή η γενναιόδωρη και αιθέρια Miss αποκαλύπτει τις θελκτικές της καμπύλες, πλεγμένη σαν μια λεπτεπίλεπτη δαντέλα με έντονους ροζ κόκκους πιπεριού και ξύλου τριανταφυλλιάς. 

Με τη νέα εκδοχή του Francois Demachy, το Miss Dior Εau de Parfum εξελίσσεται  σε αρμονία με τη γραμμή Dior, που επαναπροσδιορίζεται από μια γυναίκα, για γυναίκες που δε φοβούνται τίποτα.

Αυτή η οσφρητική επανάσταση  ενισχύει το ταμπεραμέντο και τη σαγήνη του αρώματος και χωρίς να χάνει την αυθεντικότητά του, το Miss Dior γίνεται άμεσα αναγνωρίσιμο αλλά με νέες πιο ζωηρές νότες.

Ο Οίκος Dior έχει πειραματιστεί με πολλές επαναστατικές δημιουργίες και το Miss Dior ήταν πάντα μία από αυτές.

Με πλήρη δύναμη, διατηρεί την φλογερή καρδιά και την υψηλής ραπτικής  ψυχή του.

"Η δημιουργία ενός αρώματος που μυρίζει σαν τον έρωτα
είναι μια εντελώς νέα πρόκληση.
Η σύνθεση πρέπει να είναι συναρπαστική και συνταρακτική,
κάπως άγρια αλλά και προσιτή.
Για το σκοπό αυτό δούλεψα πάνω στην λουλουδένια του πλευρά δίνοντας έμφαση στη δύναμη των τριαντάφυλλων έτσι ώστε να το κάνω αισθησιακό και υποβλητικό.
Επίσης, έχω προσθέσει με εξαιρετικά ζωντανές και πληθωρικές νότες,
για να γίνεται άμεσα εκφραστικό και ελκυστικό.
Τέλος, απομάκρυνα κάθε σκοτεινή, γήινη νότα
Έπρεπε να γίνεται ερωτεύσιμο με την πρώτη ματιά.
Μια δήλωση του έρωτα στον έρωτα!”
–FRANCOIS DEMACHY, ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΣ ΑΡΩΜΑΤΩΝ DIOR

 

TAGS