AG Jeans Spring/Summer 2016 - Daria Werbowy
AG Jeans Spring/Summer 2016 - Daria Werbowy
01|08|2017 13:17
SHARE
TREND ALERT

Το τζιν της επόμενης σεζόν είναι ο λόγος που θέλουμε να έρθει ο Σεπτέμβριος


Eίτε laced, είτε με κρόσσια, είτε flared, το τζιν παντελόνι εξακολουθεί να είναι πρωταγωνιστής στις καθημερινές εμφανίσεις μας.

Δύσκολα μπορείς να κουνήσεις το τζιν από το «θρόνο» του.

Μόνο το καλοκαίρι, για λίγο, «ξεκουράζεται» και εκείνο στην ντουλάπα μας μιας προτιμάμε πιο αέρινα και δροσερά παντελόνια ή σορτς.

Επειτα έρχονται οι πρώτες φθινοπωρινές ημέρες και ξανά το επιστρατεύουμε για τις εμφανίσεις μας. Σε προηγούμενο άρθρο, είδαμε μια ολόφρεσκη εκδοχή των skinny jeans που την ερχόμενη σεζόν θα μας απασχολήσει: τα split-seam jeans (που είναι μια μείξη flared και skinny jean). Ομως οι τάσεις στο αγαπημένο μας κομμάτι δεν σταματούν εδώ. Ανανεώνονται, φρεσκάρονται, μας εκπλήσσουν ευχάριστα, μας δίνουν ιδέες.

Tο brand, Mother, που αγαπά τα τζιν, κάνει μια ενδιαφέρουσα πρόταση γι’αυτή τη σεζόν που αξίζει να σταθούμε σε αυτή.

Σύμφωνα με τον creative director της, Tim Κaeding, ένα μεγάλο trend της επόμενης σεζόν είναι το cropped, straight leg τζιν (το ψηλόμεσο τζιν σε ίσια γραμμή με τελείωμα-έκπληξη).«Το τζιν αυτό μας θυμίζει κάτι από 90s και γρήγορα θα γίνει best seller» δηλώνει best seller.

Η νέα σεζόν μας καλεί να το δοκιμάσουμε και να πειραματιστούμε με επιλογές που θα μας κολακέψουν (απαραίτητη προυπόθεση!).