ΗΜ Spring 2015 campaign
ΗΜ Spring 2015 campaign
02|08|2017 10:00
SHARE
GAUCHO PANTS

Gaucho pants: Η πιο άνετη και σικ παντελόνα αυτής της σεζόν (και της επόμενης)


Τα παντελόνια της φετινής σεζόν αλλά και της σεζόν που έρχεται έχουν επιρροές από τα 70s, τα 80s και τα 90s και το τελείωμά τους έχει ενδιαφέρον.

Gaucho pants. Ενα παντελόνι που μοιάζει να είναι «κομμένο και ραμμένο» για τις καθημερινές μας διαδρομές στην πόλη.

Gaucho pants: η cropped, φαρδιά παντελόνα που οι fashion bloggers αγαπούν να συνδυάζουν με sneakers. Σε κάποιες περιπτώσεις μοιάζει με φούστα. Μπορεί να συνδυαστεί με blazer και πουκάμισο δημιουργώντας υπέροχο office look.

H συγκεκριμένη παντελόνα μπορεί, επίσης, να συνδυαστεί με midi crop top ή ένα T-Shirt σε στενή γραμμή (ώστε να σας κολακέψει ακόμα περισσότερο) και βέβαια ιδιαίτερη έμφαση αξίζει να δοθεί και στο παπούτσι: εκτός από sneakers, μπορεί να δημιουργηθεί ένας υπέροχος συνδυασμός με κομψά μυτερά pumps (το χειμώνα τα pumps δεν θα τα δούμε μόνο σε σκούρες αποχρώσεις που θεωρούνται κατεξοχήν χειμωνιάτικες. Χρώματα-έκπληξη όπως κίτρινο ή βεραμάν θεωρούνται επίσης stylish επιλογή) ή slingbags (Είναι σικάτα, γίνονται funky αν έχουν χρώμα, είναι άνετα και σταθερά και είναι άνετα στο περπάτημα).

Το gaucho pants γίνεται μέρος του ιδιαιτέρως άνετου pajama look και μπορούμε να το συμπληρώσουμε με μια structured handbag.

Η παντελόνα του φθινοπώρου ξεφεύγει από τις στενές, «αυστηρές» γραμμές, είναι ανάλαφρη, μοιάζει με φούστα και βέβαια μπορούμε να τη φοράμε όλη μέρα, σίγουρες ότι έχουμε κάνει μια επιλογή που μας κολακεύει.