Shutterstock
Shutterstock
07|08|2017 15:59
SHARE
MARC JACOBS

Marc Jacobs «Δεν αποχωρώ από την εταιρεία μου -Το σόου θα γίνει»


Ο Marc Jacobs δεν εγκαταλείπει την εταιρεία του. Και για όλους όσοι ενδιαφέρονται, ετοιμάζει το σόου του Σεπτέμβρη.

Ο γοητευτικός άντρας δήλωσε οριστικά στο WWD ότι «δεν αληθεύουν» οι εικασίες που τον θέλουν να αποχωρεί από την εταιρεία του ή ότι το σόου του για την Ανοιξη-Καλοκαίρι 2018 στην εβδομάδα μόδας της Νέας Υόρκης θα ακυρωθεί. Και ενώ στο παρελθόν τα σόου του γίνονταν την Πέμπτη, ο Jacobs άλλαξε την ημέρα για να διευκολύνει το σφιχτό πλέον χρονοδιάγραμμα της NYFW.

«Δουλεύουμε όλοι σκληρά για την κολεξιόν και την προετοιμασία του σόου το Σεπτέμβριο», είπε ο Jacobs. «Αυτό είναι το μόνο που έχω να πω».

Ο διάσημος σχεδιαστής αναγνώρισε ότι οι φήμες αγχώνουν ιδιαίτερα το προσωπικό του. «Βρίσκομαι στο γραφείο μέρα-νύχτα και Σαββατοκύριακο για να δουλέψω πάνω στην κολεξιόν και το σόου. Δεν ξέρω τι άλλο να πω ή να κάνω από το να συνεχίσω να δουλεύω ως συνήθως».

Στα 24, έγινε ο νεότερος στα χρονικά μόδιστρος, στον οποίο δόθηκε το βραβείο «Νέο Ταλέντο» του αμερικανικού Συμβουλίου Σχεδιαστών Μόδας.

Το 2010, το περιοδικό Time τον συμπεριέλαβε στην ετήσια λίστα των 100 προσωπικοτήτων με την μεγαλύτερη επιρροή στον κόσμο.