apimages
apimages
NEXT TREND

Η Τζίτζι Χαντίντ φόρεσε το must have μποτάκι της επόμενης σεζόν


Μια βόλτα στην αγορά θα σας πείσει, πως μερικά από τα μεγαλύτερα fashion trends στην ένδυση αλλά και την υπόδηση έχουν κάνει την εμφάνιση τους. Πριν όμως φιγουράρουν στα walls των καταστημάτων και πριν καταφέρουν να απασχολήσουν πολύ τις στιλιστικές μας επιλογές την ερχόμενη σεζόν, έχουν ήδη γίνει ένα από τα αγαπημένα κομμάτια στην γκαρνταρόμπα των διασημότερων it girls.

Αυτή τη φορά επικεντρωνόμαστε στο παπούτσι που φόρεσε η Τζίτζι Χαντίντ και αναμένεται να γίνει το must have ζευγάρι του φθινοπώρου. Ο φωτογραφικός φακός απαθανάτισε το σούπερμοντελ στη Νέα Υόρκη πριν από μια επαγγελματική της φωτογράφιση κι ενώ όλες μας θα περιμέναμε να τη δούμε με κομψά σανδάλια λόγω καλοκαιριού, εκείνη έκανε για άλλη μια φορά την ανατροπή, αποδεικνύοντας πόσο «μπροστά» είναι.

Συγκεκριμένα, η Τζίτζι Χαντίντ προτίμησε ένα κάζουαλ look για την επαγγελματική της υποχρέωση και συνδύασε το λευκό αμάνικο μπλουζάκι της και το ξεβαμμένο τζην της με κίτρινα combat μποτάκια που έφεραν την υπογραφή του brand Dr. Martens.

Το «μοντέλο» αυτής της μπότας θεωρούνταν ένα από τα κορυφαία trends του 2010, αλλά επτά χρόνια αργότερα επιστρέφει και συστήνεται σε πιο ζωηρές αποχρώσεις, όπως το φωτεινό κίτρινο που διάλεξε η Τζίτζι Χαντίντ.

Splash / Ideal Image
Splash / Ideal Image

Τα combat μποτάκια τα είδαμε να πρωταγωνιστούν στις πασαρέλες για τις κολεξιόν Fall 2017 σπουδαίων οίκων υψηλής ραπτικής, όπως του Alexander McQueen. Πρόκειται για ένα ζευγάρι μποτάκια που είναι εμπνευσμένο από τα στρατιωτικά μποτάκια και για το λόγο αυτό είναι συχνά γνωστό ως «αρβύλες».

Τα μποτάκια αυτά δίνουν σε κάθε γυναίκα την ευκαιρία να δημιουργήσει τους πιο αναπάντεχους συνδυασμούς. Παρότι έχουν έναν ιδιαίτερα ροκ χαρακτήρα, αυτό δεν σας περιορίζει στις κάζουαλ εμφανίσεις και στο τζην ή τα δερμάτινα pants, αντιθέτως μπορείτε να τα φορέσετε ακόμα και με φούστα ή και με ένα άκρως θηλυκό φόρεμα, είτε προτιμήσετε combat μποτάκια με πιο gothic διακοσμητικές λεπτομέρειες όπως οι αγκράφες, είτε όχι.

Οσο για την εποχή τους; Οπως προείπαμε τα είδαμε να πρωταγωνιστούν στις φθινοπωρινές συλλογές των οίκων υψηλής ραπτικής, όμως αποδεικνύεται από την τολμηρή Τζίτζι Χαντίντ, ότι τα combat μποτάκια με την τρακτερωτή σόλα αποτελούν ένα all season κομμάτι της γκαρνταρόμπας, που θα μπορούσε να γίνει η πιο άνετη εναλλακτική των σανδαλιών!