Facebook /
Facebook /
16|08|2017 11:01
SHARE
BREAD & BUTTER

Bread & Butter: Ενα μεγάλο φεστιβάλ μόδας και πολιτισμού στο Βερολίνο


Μπορεί το Λονδίνο, το Μιλάνο και το Παρίσι να αποτελούν τους πιο γνωστούς «οικοδεσπότες» των Εβδομάδων Μόδας κάθε χρόνο, παρόλα αυτά υπάρχει ένα φεστιβάλ που θα μας κάνει να στρέψουμε το βλέμμα μας σε ένα εξίσου ενδιαφέρον στιλιστικό σταυροδρόμι.

Ο λόγος για το Bread & Butter by Zalando. Ενα φεστιβάλ για το στιλ και τον πολιτισμό. Ενα φεστιβάλ που είναι αφιερωμένο στη μόδα, τη μουσική αλλά και τις γεύσεις και στοχεύει σε όλες τις αισθήσεις κάθε επισκέπτη.

Η αυλαία του ανοίγει την 1η Σεπτεμβρίου του 2017 στο ARENA του Βερολίνου και εκείνο το τριήμερο θα φιλοξενήσει σπουδαίες προσωπικότητες αλλά και αγαπημένα brands από τη βιομηχανία της μόδας.

Το τριήμερο event «παντρεύει» τις καλύτερες προτάσεις και τάσεις της διεθνούς μόδας και τα σόου μερικοί από τους πρωταγωνιστές των σόου είναι τα Topshop, ο οίκος HUGO και το brand Jil Sander Navy.

Οι εκπλήξεις του φεστιβάλ Bread & Butter by Zalando δεν σταματούν εδώ. Οι παρευρισκόμενοι θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν μερικά « see now, buy now» σόου, στα οποία θα μπορούν να αγοράσουν τα κομμάτια που θαύμασαν περισσότερο, ενώ εντυπωσιακή αναμένεται να είναι και η haute couture επίδειξη που θα πραγματοποιήσει ο οίκος Viktor & Rolf.

Ακόμη, στο φεστιβάλ θα υπάρχουν unique εργαστήρια από brands όπως Levi's, Vans και Fila και θα παρουσιάζονται items τα οποία θα είναι αποκλειστικά φτιαγμένα και εμπνευσμένα για λογαριασμό του Bread & Butter by Zalando μέσα από custom workshops και διαδραστικές εγκαταστάσεις.

Μεταξύ άλλων οι κολοσσοί της αθλητικής ένδυσης adidas, Reebok, Puma, Nike, θα προσφέρουν μαθήματα σωματικής άσκησης για όλους εκείνους που θα θέλουν να κάψουν μερικές από τις θερμίδες που κατανάλωσαν από τις γαστρονομικές δημιουργίες του βραβευμένου με Michelin street food σεφ, Chan Hon Meng, ενώ οι Vivienne Westwood και Adwoa Aboah θα συζητούν περί αγαπημένων τους θεμάτων όπως η τέχνη και η λογοτεχνία.

Το Bread & Butter by Zalando θα πλαισιώνεται από κουλ, underground μουσικές επιλογές από performances των Dinamarca, Mechatok, Feloneezy, Bilderbuch και Hannah Faith.

Οσο για εσάς που δεν θα έχετε τη δυνατότητα να ταξιδέψετε μέχρι την πρωτεύουσα της Γερμανίας, το Βερολίνο, πολλά από τα σόου και τα events του Bread & Butter by Zalando θα μεταδίδονται με live-stream διαδικτυακά.