Ο Jeremy Scott δημιουργεί συναρπαστικά σχέδια για τις κλασικές μπότες Ugg | 0 bovary.gr
Ο Jeremy Scott δημιουργεί συναρπαστικά σχέδια για τις κλασικές μπότες Ugg | 0 bovary.gr
15|08|2017 14:45
SHARE
FALL 2017

Ο Jeremy Scott δημιουργεί συναρπαστικά σχέδια για τις κλασικές μπότες Ugg


Οι μοναδικής ποιότητας μπότες Ugg πηγαίνουν ένα βήμα πιο κοντά στην υψηλή μόδα και μετά τις δύο εντυπωσιακές συνεργασίες τόσο με την Rachel Zoe, όσο και με τον οίκο Preen, τη δική του πινελιά στο brand έρχεται να βάλει ο Jeremy Scott.

Ο καλλιτεχνικός διευθυντής του οίκου μόδας Moschino, ο οποίος είναι γνωστός για τα σύμβολα της pop κουλτούρας που ενσωματώνει στις δημιουργίες του, δημιουργεί μια limited-edition capsule συλλογή για λογαριασμό της Ugg.

Η συλλογή αυτή περιλαμβάνει 8 δικά του σχέδια που συνδυάζουν το κλασικό σχήμα μιας μπότας Ugg με το στυλ της καουμπόικης μπότας και απευθύνονται σε όλες τις κατηγορίες αγοραστών, δηλαδή υπάρχουν μπότες για γυναίκες, άντρες αλλά και παιδιά και μωρά.

Ο κλασικός χαρακτήρας που έχει κάθε μπότα Ugg συμβιώνει σε αυτή τη συλλογή με τη statement διακόσμηση που υπογράφει ο Scott κι έτσι κανείς μπορεί να ανακαλύψει την κλασική καφέ μπότα Ugg η οποία πλέον «ντύνεται» με ζωηρές φλόγες, αλλά και τη μαύρη μπότα Ugg που αποκτά λάμψη και ζωντάνια μέσα από τα δεκάδες κρύσταλλα σε ένα floral μοτίβο που την κοσμούν.

«Υπήρξα πάντοτε ένας μεγάλος θαυμαστής της μπότας Ugg. Είναι άνετες και αγαπώ το πώς δείχνουν όταν κανείς τις φορά με pants ή σορτς. Οταν αγόρασα ένα ζευγάρι από τις κλασικές Ugg μπότες τις ερωτεύτηκα. Δεν μπορούσα να χάσω την ευκαιρία να δημιουργήσω τη δική μου εκδοχή», δήλωσε ο εκκεντρικός σχεδιαστής της βιομηχανίας της μόδας για τη νέα του συνεργασία.

Τα οκτώ limited-edition σχέδια της συλλογής θα πωλούνται από 90 έως 1.195 δολάρια σε επιλεγμένα καταστήματα παγκοσμίως μετά τα μέσα Σεπτεμβρίου.